130 keer Kees Brouwer; één gezamenlijke identiteit

Wereld Draait Door - documentaire Kees BrouwerIn mei 2014 was Kees Brouwer bij ’De Wereld Draait Door’. Kees stelde zich geen één keer, geen twee keer, maar drie keer voor! Er zaten namelijk drie Kees Brouwers aan de tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Kees Brouwer nummer één, de initiatiefnemer, gaf aan dat hij zichzelf wel eens via Google had opgezocht en toen ontdekte dat er veel Kees Brouwers online te vinden zijn. Allemaal verschillende Kees Brouwers met één gezamenlijke identiteit op het internet.

Kees Brouwer besloot alle Kees Brouwers te zoeken om vervolgens daarover een documentaire te maken. Wat een super gaaf idee!

Documentaire Kees Brouwer

Het idee om een documentaire over alle Kees Brouwers te maken is bedacht door één van de inmiddels 130 gevonden Kees Brouwers, namelijk Kees Brouwer de regisseur en documentairemaker. Deze Kees Brouwer vertelde in ‘De Wereld Draait Door’ dat hij zichzelf weleens op Google zocht en dan heel wat Kees Brouwers in de zoekresultaten te voorschijn zag komen.

Niet alleen via Google, maar ook via social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Twitter is er een verscheidenheid aan Kees Brouwers te vinden. Zo vind je alleen al 54 Kees Brouwers op Facebook en 31 Kees Brouwers op LinkedIn.

130 keer Kees Brouwer; één gezamenlijke identiteit

Documentaire Kees BrouwerKees Brouwer wist al wel dat zijn naam niet uniek was, maar wat Kees Brouwer fascineerde is dat alle Kees Brouwers verschillende mensen zijn die allemaal verschillende dingen doen. Ondertussen delen zij wel één gezamenlijke identiteit op het internet. Kees Brouwer wilde weten met wie hij zijn identiteit deelde en zo ontstond het idee om een documentaire te maken over de verschillende levens van Kees Brouwer.

Elke Kees Brouwer is natuurlijk anders en heeft een eigen identiteit. De zoekresultaten van Google zullen je niet helpen om deze verschillen te ontdekken. De documentaire die Kees Brouwer maakt waarschijnlijk wel.

Mijn naam is Kees Brouwer

Begin mei is Kees Brouwer begonnen met het zoeken naar Kees Brouwers door middel van onderstaande video boodschap. Dus, ben jij of ken jij een Kees Brouwer? Geef je dan op en wie weet speel jij binnenkort de hoofdrol als Kees Brouwer in de documentaire Kees Brouwer.

http://youtu.be/ITCQmR0JzWg

De documentaire Kees Brouwer wordt aan het einde van dit jaar uitgezonden op televisie.

Bronnen:
De Wereld Draait Door, Documentaire Kees Brouwer
VPRO, Kees Brouwer zoekt Kees Brouwer
Tegenlicht, Kees Brouwer
Facebook, Wij zijn Kees Brouwer

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: