Een match met je ex op een datingsite

Het tegenkomen van een ex is meestal geen aangename gelegenheid. Helemaal wanneer je erachter komt dat ze op zoek zijn naar iemand anders. Dankzij online dating apps en sites gebeurt dit steeds vaker. Want je woont waarschijnlijk in dezelfde regio. Bovendien vallen jullie in dezelfde leeftijdsgroep en hebben jullie kennelijk iets gemeen. Want anders waren jullie in de eerste plaats nooit een relatie begonnen. Het tegenkomen van een ex op een dating platform komt daarom vaak voor. Je leest hier hoe je hier het best mee omgaat.

Besef dat het onvermijdelijk is dat je ex weer gaat daten

De klap dat je ex op zoek is naar iemand anders komt eigenlijk altijd hard aan. Terwijl dit natuurlijk eigenlijk best wel logisch is. Bovendien is het alleen mogelijk om je ex op een dating platform tegen te komen als je er zelf ook actief bent. Neem dus even rustig de tijd om te verwerken dat jouw ex op zoek is naar een nieuwe relatie.

Het is beter om niet te reageren

Een bericht sturen of swipen lijkt aantrekkelijk. Al was het maar om je ex te laten weten dat je zijn of haar profiel gezien hebt. Het is logisch dat je benieuwd bent naar hoe je ex met de breuk omgaat. Maar contact opnemen via een dating site is niet de manier om zo’n gesprek te beginnen. Er zijn natuurlijk andere redenen om je ex aan te spreken. Misschien speelt door het zien van je ex op een dating app het verlangen weer op om samen te zijn. De grootste fout is het maken van overhaaste beslissingen. Want wil je eigenlijk wel terug naar je ex? Er waren immers reden om uit elkaar te gaan.

Als je toch besluit om contact te zoeken

Je hebt rustig nagedacht over je relatie met je ex nadat je zijn of haar profiel hebt gezien. Wellicht ben je toch van plan om weer toenadering te zoeken. Mogelijkerwijs zelfs om weer een relatie te beginnen. Neem in zo’n geval nooit contact op via een dating site. Het is veel verstandiger om te bellen of een bericht te sturen via een ander kanaal. Dat komt namelijk veel neutraler en natuurlijker over.

Lees alles over het terugwinnen van je ex op exterug.nl

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: