EOS prijsvoorspelling: Metacade lijkt een betere crypto investering

Gaming is al een industrie van $200 miljard en daarom is het geen verrassing dat het de komende jaren drastisch zal groeien. De sector heeft echter zijn gebreken. Blockchain-technologie wordt gezien als een manier om het machtsevenwicht in de game-industrie te herstellen – door grote bedrijfsbelangen weg te nemen en de regie over te dragen aan gamers zelf.

Play-to-earn lijkt de branche opnieuw te definiëren, dus het vinden van de projecten met de beste play-to-earn crypto games is essentieel voor beleggers die investeren en hun manieren voor online geld verdienen in het komende jaar willen maximaliseren, met de beste optie met een hoog rendement.

Wat is Metacade?

De recente onthulling van de Metacade whitepaper heeft experts uit de industrie een duidelijk beeld gegeven van wat het Metacade project wil bereiken. Centraal in de strategie staat het bouwen van de grootste play-to-earn arcade in de metaverse, met een sterke community van supporters. Uiteindelijk heeft Metacade plannen om een DAO te worden, waarbij de belangrijkste rollen en verantwoordelijkheden voor het runnen van het platform aan de gebruikers worden overgedragen.

Op Metacade worden niet alleen beloningen uitgereikt voor het spelen van de beste play-to-earn crypto games, maar ook voor andere acties op het hele platform. Gamers die deelnemen aan competitief spel en toernooien kunnen beloningen (en andere prijzen) verdienen. Gebruikers hoeven echter niet per se de play-to-earn crypto games te spelen als ze op zoek zijn naar mogelijkheden voor online geld verdienen. Bijdragen die investeren in de gebruikerservaring van het platform worden ook beloond, zoals het schrijven van game beoordelingen of interactie met andere leden.

Hoe werkt Metacade?

De innovatieve benadering van online geld verdienen biedt een reeks prikkels voor alle gebruikers die zorgen voor constante verbetering in het Metacade ecosysteem. Dit helpt bij het creëren van progressieve feedback, wat leidt tot meer gebruikersgroei, die op hun beurt weer bijdragen aan het platform voor online geld verdienen.

Het MCADE-token fungeert als de valuta van het Metacade project, wat betekent dat het intensief wordt gebruikt door gamers die zich met het platform bezighouden. Er zijn use-cases te vinden voor elke waarde-uitwisseling die plaatsvindt, zoals deelname aan toernooien, het kopen van merchandise en natuurlijk het ontvangen van beloningen.

MCADE kan ook worden ingezet door houders, wat een extra stimulans is voor beleggers die investeren om het token voor de lange termijn vast te houden. Het project is duidelijk bedoeld om alle investeerders aan te moedigen om vast te houden, met de staking-beloningen die worden uitgegeven in stablecoins om te voorkomen dat het circulerende aanbod van MCADE verwatert.

Hoewel Metacade van plan is om de arcade te lanceren met al de beste play-to-earn crypto games, heeft het ook een strategie om ervoor te zorgen dat het ook op de langere termijn het project blijft met de beste play-to-earn crypto games.

De belangrijkste drijfveer hiervoor is het Metagrants programma, waarmee game-ontwikkelaars de Metacade community hun ideeën voor nieuwe games kunnen laten zien. MCADE-houders kunnen vervolgens hun tokens gebruiken om te stemmen over projecten die volgens hen financiering verdienen, zodat alleen titels die de community als de beste beschouwt, worden ontwikkeld.

Deze end-to-end-strategie is de reden waarom veel investeerders Metacade aanprijzen als de beste crypto investering voor de lange termijn en waarom de presale zo snel uitverkocht is, waarbij het project $4.9m opbracht in slechts 10 weken.

Welke prijs kan MCADE bereiken?

Gaming is een markt van $200 miljard, wat betekent dat er al veel gebruikers zijn en dat dat aantal naar verwachting zal groeien. Zelfs in conservatieve modellen, als Metacade in staat zou zijn om zelfs maar een klein deel van de markt veilig te stellen – slechts 1% van de gaming in het algemeen – zou dit fenomenale opties voor online geld verdienen betekenen voor zij die in MCADE investeren.

Met de Metacade-tokenomics die zijn opgezet om investeerders te helpen met zo veel mogelijk online geld verdienen, zou een marktkapitalisatie van $2 miljard (1% van de totale gamingmarkt) betekenen dat de prijs van MCADE helemaal stijgt tot $1, een stijging van maar liefst 125x de prijs van de beta fase van de presale.

Is Metacade een goede investering?

Het enorme groeipotentieel van Metacade in combinatie met de intense interesse van beleggers die investeren is een zeker teken dat het project waarschijnlijk voorbestemd is voor succes. Terwijl het platform blijft voortbouwen op zijn enorme play-to-earn arcade met crypto games, zal de prijs van MCADE waarschijnlijk veel stijgen, waardoor Metacade de beste optie voor online geld verdienen wordt voor cryptofans en beleggers die investeren.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: