Ethereum Classic verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$55,06

-0,45%

+6,86%

+906,76%

Bitvavo

De laatste prijs voor Ethereum Classic staat momenteel op $55,06. De afgelopen 24 uur was $56,34 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $54,37.

Ethereum Classic heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Ethereum Classic koers verwachting, wat het laatste Ethereum Classic nieuws is, wat de Ethereum Classic is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Ethereum Classic.

Mocht je nog niet weten waar je Ethereum Classic (ETC) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is Ethereum Classic?

Zcash is een privacybeschermende cryptografie die anonieme waardeoverdracht mogelijk maakt met behulp van nul-kennis-cryptografie. Het protocol biedt de mogelijkheid om transacties ofwel af te schermen, in welk geval ze volledig anoniem zijn, ofwel transparant, in welk geval ze zichtbaar zijn op de Zcash blokketen. Zcash betaalt een deel van zijn blokbeloningen uit, de “Founder’s Reward” genoemd, om de ontwikkeling van het protocol te financieren. Momenteel wordt de Founder’s Reward toegewezen aan de Electric Coin Company en de Zcash Foundation, die respectievelijk het Zcash protocol ontwikkelen en beheren.

Zcash, voorheen bekend als “Zerocoin”, werd in 2013 opgericht en werd in eerste instantie voorgesteld als een experimentele uitbreiding van de privacy van Bitcoin met behulp van geavanceerde wiskundige technieken, genaamd “zero knowledge proofs”. Vanwege de nieuwigheid en de rekenkracht van het Zerocoin-protocol vonden de kernontwikkelaars van Bitcoin het echter onpraktisch om het te implementeren in het Bitcoin-protocol. Vervolgens hebben Zerocoin’s oprichtende wetenschappers van John Hopkins in samenwerking met onderzoekers van MIT en Tel Aviv University een nieuw protocol gecreëerd, “Zerocash” genaamd, met aanvullende verbeteringen aan het protocol die resulteerden in aanzienlijk efficiëntere nul-kennisproeven.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
eToro eToro Open website Grote internationale exchange met vele opties 9.5 26 eToro eToro
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange

De koersverwachting van Ethereum Classic | 2021 – 2025

Ethereum Classic is een snel groeiende cryptocurrency. De Ethereum Classic heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Ethereum Classic. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Ethereum Classic is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Ethereum Classic voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Ethereum Classic koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Ethereum Classic alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Ethereum Classic?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Ethereum Classic nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Ethereum Classic nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

Ethereum Classic

Wat zijn onze Ethereum Classic (ETC) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Ethereum Classic is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Ethereum Classic zijn dan ook erg positief.

Is Ethereum Classic het waard?