Wat is Facebook “laatste gesprekken”?

Facebook laatste gesprekken functie

Sociaal medium Facebook is de laatste maanden hard bezig met diverse interessante ontwikkelingen. Na de ‘geboorte’ van de Digitale Assistent M. voor Facebook Messenger komt Facebook nu met een ‘laatste gesprekken functie’. Dit heeft betrekking op de zoekfunctie op de website.

Wat is Facebook “Laatste gesprekken”

Deze functie houdt in dat je terecht komt bij nieuwsberichten die veel worden besproken op het medium. Op die manier kom je buiten je eigen ‘sociale online bubbel’ terecht en zie je meer en vooral meer diverse meningen over bepaalde onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Witte Huis in Amerika? Dan zie je diverse berichten van mensen die er iets over geplaatst hebben op Facebook.

Facebook “laatste gesprekken” in verschillende talen

Het is interessant om te weten dat de Facebook “laatste gesprekken” zoekfunctie in verschillende talen zichtbaar zijn. Zo zie je dus niet alleen Nederlanders die een mening hebben over een actueel nieuwsbericht, maar zie je ook berichten uit bijvoorbeeld Spanje of Engeland. Een kleine sidenote: deze functie wordt niet toegepast op iedere zoekopdracht. Alleen zoekopdrachten met onderwerpen waar veel over gesproken wordt op Facebook krijg je te zien. Facebook “laatste gesprekken” is momenteel alleen nog in Amerika te gebruiken. Het is nog niet bekend wanneer je in Nederland aan de slag kunt met de functie.

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: