Heeft GGPoker alle licenties om veilig te kunnen pokeren?

Tijdens corona hebben heel veel mensen het online pokeren ontdekt. Wat veel mensen niet wisten, was dat dit op heel veel sites illegaal werd aangeboden. Dat kon risico’s met zich meebrengen voor de mensen die spelletjes op de site gingen spelen. Een van de grootste sites was www.ggpoker.nl. Deze site is een van de bekendste in Nederland vanwege het grote aantal spelletjes dat je hier kunt spelen. Deze site is in 2017 opgericht en heeft de afgelopen vijf jaar een grote vlucht gemaakt. Een belangrijk moment was 1 oktober 2021 toen deze site een licentie kreeg van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Sinds die datum is de site legaal in Nederland en zijn je rechten als consument gewaarborgd. Dat maakt deze site de perfecte plek voor het online pokeren.

Licentie van de MGA

Niet alleen heeft GGpoker een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit op zak, het heeft ook de licentie van de Malta Gaming Authority (MGA) ontvangen. Deze instantie heeft als doel om het gokken binnen de perken te houden omdat men wil voorkomen dat mensen in de problemen komen. Deze autoriteit voert regelmatig controles uit op sites aan wie zij een licentie heeft verstrekt. Zo wordt er bijvoorbeeld strikt toegezien op het feit dat er geen jongeren (= onder de 18 jaar) op de site actief zijn. Ook houdt men scherp in de gaten of er geen kansspelverslavingen ontstaan of dat een site gebruikt wordt om geld te witwassen.

Groen licht van de UK Gambling Commission

Dat de site GGPoker aan alle eisen voldoet die aan het online gokken gesteld kunnen worden, kan aangetoond worden aan het feit dat deze site ook een licentie heeft van de UK Gamblin Commission. Deze instantie staat bekend om haar zeer strenge eisen en het is daarom niet eenvoudig om hier een licentie te krijgen. Ook deze instantie ziet toe op het feit dat er geen kansspelverslavingen ontstaan. Bovendien kijkt men kritisch naar de boekhouding van iedere site die zich bezighoudt met kansspelen. Dit alles eveneens om te zorgen dat de site niet gebruikt zal worden om geld te witwassen.

Wat is het voordeel voor de speler?

Met al deze licenties op zak is GGPoker een goede site om te pokeren of om te leren pokeren. Je kunt namelijk terecht bij de Poker School om het spel te leren. Hier kun je de strategie leren die voor jou het beste zal werken. De site biedt ook een veilige omgeving voor je persoonlijke gegevens. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens niet gedeeld worden en dat je in een veilige omgeving kunt betalen. De site maakt namelijk gebruik van iDeal. Wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan het online pokeren. Bij GGPoker kun je je vele uren vermaken!

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: