ICON verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$2,10

+2,60%

+32,43%

+466,35%

Bitvavo

De laatste prijs voor ICON staat momenteel op $2,10. De afgelopen 24 uur was $2,15 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $1,98.

ICON heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de ICON koers verwachting, wat het laatste ICON nieuws is, wat de ICON is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van ICON.

Mocht je nog niet weten waar je ICON (ICX) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is ICON?

Het ICON-project heeft als doel een gedecentraliseerd netwerk op te bouwen dat het mogelijk maakt om onafhankelijke blokkades met verschillende overheden met elkaar te laten samenwerken zonder tussenpersonen.

ICON werd opgericht om de waargenomen beperkingen aan te pakken bij het ontwikkelen en implementeren van “real world applicaties” voor gedecentraliseerde, consensusgedreven, op blokketens gebaseerde technologieën. Het team ziet een enorm nut voor blokketens buiten de oorspronkelijke use case: valuta. En ICON wil meer ontwikkelaars en klanten in staat stellen om blokketenapplicaties te bouwen en te gebruiken, waardoor de kloof tussen de echte wereld en de “crypto” wereld wordt overbrugd. Om dit netwerk te bereiken heeft ICON een vijfkoppig netwerk.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester

De koersverwachting van ICON | 2021 – 2025

ICON is een snel groeiende cryptocurrency. De ICON heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van ICON. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van ICON is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte ICON voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de ICON koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de ICON alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt ICON?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief ICON nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele ICON nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

ICON

Wat zijn onze ICON (ICX) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een ICON is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van ICON zijn dan ook erg positief.