Iconomi.com

ICONOMI is een platform voor het beheer van digitale activa. Het ICONOMI platform laat haar gebruikers toe te investeren in meerdere digitale activa via één enkele interface met als doel het investeringsbeheer zo eenvoudig mogelijk te maken. De gebruikers kunnen beleggen in één van de 20 beschikbare cryptocurrencies of één van de 30 “Crypto Strategies” volgen om winst te maken. Het verkoopargument van het bedrijf is dat het de processen van beleggen en handelen gemakkelijker maakt door het gebruik van een eenvoudig ontwerp en hulp van de door het bedrijf geverifieerde experts. Het gebruiksgemak wordt vergroot met de mogelijkheid om fiat geld stortingen te gebruiken. Volgens de website, is het beschikbaar in 218 landen (hoewel er slechts 195 landen in de wereld zijn, officieel).

Belangrijkste kenmerken

ICONOMI is geen gebruikelijke cryptocurrency exchange. Het is anders omdat het een platform is waar mensen kunnen investeren in Crypto Strategieën. Het betekent dat ze de soorten gediversifieerde portefeuilles kiezen die door ICONOMI Crypto Strategies Experts zijn gemaakt. De geschatte winst van investeringen wordt berekend en gepresenteerd op de website, zodat potentiële beleggers kunnen leren wat ze kunnen verwachten van het investeren in deze of die Crypto Strategie. Bovendien, om mensen niet te beroven van de mogelijkheid om hun eigen strategieën te volgen, staat ICONOMI beleggen toe in elke cryptocurrencies die beschikbaar zijn op het platform.

Beleggen in cryptostrategieën heeft een aantal voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is dat een dergelijke vorm van beleggen de gebruiker standaard eigenaar maakt van een gediversifieerde portefeuille. Een van de belangrijkste regels van handelen of beleggen is dat de portefeuille gediversifieerd moet zijn, ongeacht hoeveel een belegger van een enkele valuta of aandeel houdt. Diversificatie helpt om de portefeuille bestand te maken tegen drastische marktveranderingen die verband houden met een van de munten. Het elimineert het risico van het verliezen van alles als gevolg van de onverwachte ondergang van de enige munt die werd gekozen voor de investering. Een ander voordeel is dat gebruikers niet alleen kunnen vertrouwen op hun eigen intuïtie en berekeningen, niet op de meningen van forums en sociale media, maar hulp kunnen krijgen van de verantwoordelijke experts die voor ICONOMI werken. Met de hulp van een expert, zal men een gemakkelijkere manier vinden om in de handelswereld te stappen met lagere risico’s. Het bespaart zowel tijd als geld.

De experts van het bedrijf helpen gebruikers om verstandig valuta’s te kiezen, ze op de best mogelijke manier op te slaan, de meest geschikte soorten orders te kiezen tijdens het handelen, de beste prijzen op de markt te vinden, enzovoort. Wat belangrijk is, is dat de gebruiker in staat is om deel te nemen aan elk aspect van het proces op haar/zijn eigen, het aanpassen en wijzigen van de voorkeuren toegepast door het platform en de experts. Bovendien hebben de experts geen toegang tot de activa van de gebruiker, wat betekent dat ze geen kwaadaardige acties kunnen uitvoeren met dit geld.

ICONOMI dient als een platform voor het delen van op maat gemaakte Crypto Strategieën met anderen. Het is mogelijk om een strategie te ontwikkelen met de cryptocurrencies uit de lijst van meer dan 70 activa die beschikbaar zijn voor gebruik op ICONOMI. De makers van cryptostrategieën hebben het voordeel dat ze hun cryptocurrencies allemaal op één plek kunnen beheren, wat veel comfortabeler is dan een gangbare praktijk. Ze hoeven niet te switchen tussen de exchanges. Bovendien kunnen makers van cryptostrategieën genieten van lagere handelskosten. Beheerders van cryptostrategieën ontvangen de beloning van 30% van de vergoedingen die worden betaald door degenen die in deze strategieën beleggen.

Tot 2018 was het belangrijkste kenmerk van ICONOMI de mogelijkheid om te beleggen in Digital Asset Arrays (DAA). Gebruikers waren vrij om DAA te kiezen kort na het voltooien van de registratie en het financieren van de rekening. Meer volatiele DAA’s konden grotere winsten opleveren, maar investeren daarin was risicovoller dan investeren in stabielere DAA’s die een laag tempo maar stabieler inkomen konden opleveren. In 2018 werd het project tijdelijk gesloten en was het geruime tijd inactief. De moderne versie van ICONOMI maakt geen melding van Digital Asset Arrays. Toch is het eerlijk om te zeggen dat Crypto Strategies lijkt op het concept van DAA, althans tot op zekere hoogte.

Een andere belangrijke functie is het Crypto Loans programma. Hiermee kunnen ICONOMI-gebruikers betaald krijgen in euro’s in ruil voor de rente. De leningen worden gedekt door cryptocurrencies (BTC of ETH). De gebruikers moeten kiezen hoeveel fiat geld ze willen lenen en de gewenste cryptocurrency en het bedrag specificeren. Het minimum van het onderpandbedrag is ingesteld op 200% van het leenbedrag. Het maximum wordt niet beperkt door het platform en hangt alleen af van het vermogen van de gebruiker om het overeenkomstige bedrag aan cryptocurrency te presenteren. Gebruikers moeten ICONOMI voorzien van niet minder dan 200% van het onderpand in crypto om een lening te krijgen. Pas wanneer de lening is afbetaald of geliquideerd, worden de resterende cryptomunten in onderpand teruggegeven aan de gebruiker.

Aan de slag

De registratie is net zo eenvoudig als de rest van de processen op ICONOMI. De website vereist niet eens het herhalen van het wachtwoord. Het enige wat men hoeft te doen is het emailadres opgeven, het wachtwoord invullen, het vakje “Ik ben geen robot” aanvinken en op “Aan de slag” klikken. Het e-mailadres wordt bevestigd via de standaardpraktijk van het klikken op de link in de e-mail die door het bedrijf wordt verzonden.

De tweede stap is een beetje moeilijker. De gebruiker moet zich voorstellen. De gevraagde gegevens omvatten de voor- en achternaam, de geboortedatum, het land van verblijf, het adres, en tenslotte het type en het nummer van het document. Het bedrijf waarschuwt dat deze gegevens later niet meer kunnen worden gewijzigd. Wanneer alle informatie is verzonden, is de gebruiker vrij om met ICONOMI te gaan werken.

Sommige functies vereisen bepaalde stadia van verificatie. Bijvoorbeeld, om de aangepaste Crypto Strategie in te stellen, is de gebruiker verplicht om de tier 1 verificatie te voltooien.

Doorverwijzing Programma

ICONOMI heeft een verwijzingsprogramma. Het staat degenen die deelnemen aan dit programma toe om een deel van de vergoedingen te ontvangen die door hun verwijzingen worden betaald. Zodra iemand een verwijzingslink gebruikt die door de deelnemer aan het verwijzingsprogramma is verstrekt, begint ICONOMI de inkomsten uit de vergoedingen te delen met de gebruiker die de link heeft verstrekt. Crypto Strategy managers ontvangen nog meer beloningen. De beloningen worden maandelijks uitbetaald. In het algemeen kan men stellen dat ICONOMI vrij standaard voorwaarden heeft voor het verwijzingsprogramma. Wat de cijfers betreft, betaalt het bedrijf 50% van de vergoedingen van de genodigde aan de gebruiker en 30% aan de strategiemanager. Natuurlijk, als de genodigde investeert in de strategie van dezelfde persoon die de referral link gaf, worden beide beloningen (50% beloning voor de nieuwe gebruiker en 30% beloning voor het beheer van de strategie) betaald aan de gebruiker die de referral link deelde. In totaal bereikt deze beloning 80%.

Is het veilig om ICONOMI te gebruiken?

ICONOMI werd ervan beschuldigd een exit scam te zijn nadat het bedrijf waarschuwde dat de tokens (ICN) zullen worden omgezet in eICN, een security token. De verhuizing werd verklaard door het streven om aan de regelgeving te voldoen en de wet te volgen. De tijd is verstreken en ICONOMI is nog steeds in bedrijf.

In feite was het bedrijf een van de vroegste cryptocurrency-platforms die met succes de Big Four-audit doorstonden. Het betekent dat ICONOMI voldoet aan de hoge veiligheidsstandaard. Daarnaast betekent het dat het bedrijf solvabel is.

Om de veiligheid van de activa van de gebruikers te handhaven, combineert ICONOMI het gebruik van warme en koude portemonnees. Bovendien zijn alle transacties beveiligd met multi-handtekeningen. Strategiebeheerders hebben geen toegang tot het geld van gebruikers.

Gezien het ontbreken van enige kritiek online, kunnen we concluderen dat ICONOMI een legitiem platform is dat genoeg doet om de activa van gebruikers te beschermen en geen gemene bedoelingen heeft. Het feit dat de gebruikers verplicht zijn hun ID’s te geven, maakt het mogelijk om legaal te handelen als er iets misgaat. Aan de andere kant is het bedrijf niet transparant genoeg en geeft het weinig informatie over zijn diensten op de website.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: