In hoeverre is fysieke promotie effectief voor personal branding?

Door middel van personal branding kun je jezelf neerzetten als merk. Wanneer je een bedrijf hebt, heb je als bedrijf ook een bepaalde uitstraling, of je dit nu wilt of niet. Dit noemen ze ook wel een (online) identiteit. Wanneer je wilt dat je bedrijf een positieve uitstraling heeft zul je hiermee aan de slag moeten gaan. Fysieke promotie is iets wat jou hier goed bij kan helpen. Fysieke promotie blijft vaker goed hangen bij mensen. Denk bijvoorbeeld aan het logo wat je hebt als bedrijf. Dit logo is iets wat veel mensen automatisch zullen koppelen aan je bedrijf. Als mensen het logo al niks vinden of het niet blijft hangen, wordt het lastig om de doelgroep te bereiken. En dit is juist net datgene wat je wel wilt. Stickers drukken kan een zeer effectieve vorm van fysieke promotie zijn.

Fysieke promotie in de vorm van drukwerk

Met drukwerk kun je ontzettend veel. Je kunt alles wat met jouw onderneming te maken heeft afdrukken. Zo kun je bijvoorbeeld koffie bekers laten bedrukken. Zo krijgen klanten steeds je logo en huisstijl opnieuw te zien, waardoor ze herinnerd worden aan jouw bedrijf. Maar ook pennen zijn een goed voorbeeld. Deze fysieke promotie blijft vaak beter hangen dan online promotie. Daarom is het voor veel ondernemers zaak om zich hier serieus in te verdiepen.


Naast het bedrukken van stickers kun je ook kiezen voor brochures afdrukken. Brochures afdrukken is iets waar veel bedrijven voor kiezen. Brochures zorgen ervoor dat (potentiële) klanten kunnen in zien hoe het er aan toe gaat in de onderneming. Maar ook het assortiment van je bedrijf kan hierin meer en meer naar voren komen. Dit zijn opnieuw voorbeelden van fysieke promotie. Als je een winkel hebt kan het ook super belangrijk zijn om de etalage en de gevel van je winkel mooi aan te kleden. Dit is namelijk het visitekaartje van de winkel. Dit geldt voor bedrijven ook. Zorg ervoor dat bet kantoor er fatsoenlijk uitziet. Probeer het logo ook op de muren terug te laten komen. Zo kan men er eigenlijk niet meer omheen en zullen mensen je bedrijf blijven onthouden. Op deze manier komen klanten ook vaker bij je terug. Als je er voor kiest om niet aan fysieke promotie te doen, dan zal dit je aan het einde van de rit toch klanten gaan kosten.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: