IOTA verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$1,33

-0,95%

-3,84%

+381,76%

Bitvavo

De laatste prijs voor IOTA staat momenteel op $1,33. De afgelopen 24 uur was $1,35 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $1,30.

IOTA heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de IOTA koers verwachting, wat het laatste IOTA nieuws is, wat de IOTA is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van IOTA.

Mocht je nog niet weten waar je IOTA (MIOTA) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is IOTA?

IOTA is de transactieafwikkelings- en gegevensoverdrachtslaag voor het internet van de dingen (IoT). Het gedistribueerde grootboek, de Tangle, is gebaseerd op een gegevensstructuur die wordt aangeduid als een Directed Acyclic Graph (DAG). In de Tangle zijn er geen blokken of mijnwerkers, en elke transactie op het Iota-netwerk moet twee eerdere transacties valideren door middel van een kleine proof-of-work (PoW). Dus hoe meer transacties er plaatsvinden, hoe sneller het netwerk nieuwe transacties kan verwerken, waardoor het netwerk in theorie efficiënter kan worden naarmate het schalen.

Jinn IOTA vindt zijn oorsprong in het Jinn project, een project onthuld naar de wereld in september 2014 op een NXT forum. Het project had tot doel een nieuwe efficiënte microprocessor voor ivd-apparaten te ontwikkelen op basis van trinaire (in plaats van binaire) berekeningsmethoden. Om de R&D van het hardwareproject te financieren, hield het Jin-team een crowd sale voor in september 2014, waarbij ~100.000 JINN-munten (10% van het totaal) werden verkocht voor 8.5000.000 NXT ter waarde van $250.000 op dat moment.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
eToro eToro Open website Grote internationale exchange met vele opties 9.5 26 eToro eToro
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange

De koersverwachting van IOTA | 2021 – 2025

IOTA is een snel groeiende cryptocurrency. De IOTA heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van IOTA. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van IOTA is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte IOTA voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de IOTA koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de IOTA alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt IOTA?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief IOTA nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele IOTA nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

iota

Wat zijn onze IOTA (MIOTA) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een IOTA is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van IOTA zijn dan ook erg positief.