IoTeX verwachting

IoTeX heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de IoTeX koers verwachting, wat het laatste IoTeX nieuws is, wat de IoTeX is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van IoTeX.

Mocht je nog niet weten waar je IoTeX (IOTX) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange). Dit is de beste exchange om IoTeX eenvoudig te kopen via iDeal of te verhandelen voor BTC of een andere currency. Ga hier naar Binance om een account te registreren.

Wat is IoTeX?

Begonnen als een open-source project in 2017, heeft IoTeX een gedecentraliseerd platform gebouwd waarvan het doel is om de open economie voor machines te bekrachtigen – een open ecosysteem waar mensen en machines kunnen interageren met gegarandeerd vertrouwen, vrije wil, en onder goed ontworpen economische prikkels.

Met een wereldwijd team van meer dan 40 onderzoekswetenschappers en ingenieurs, heeft IoTeX hun EVM-compatibele blockchain vanaf nul gebouwd met behulp van de innovatieve Roll-DPoS-consensus en gelanceerd in 2019 april, die door 100+ afgevaardigden wereldwijd wordt uitgevoerd en al meer dan 10 miljoen transacties heeft verwerkt. Bovenop de IoTeX blockchain heeft het team de essentiële blokken van infrastructuren gebouwd om verbinding te maken met Ethereum, BSC en Heco blockchains, zoals ioPay wallet (https://iopay-wallet.iotex.io/) en ioTube bridge (https://tube.iotex.io/), die tienduizenden gebruikers bedienen. IoTeX helpt EVM-gebaseerde DApps te schalen zonder dat het dure gaskosten met zich meebrengt!

Bovendien is middleware zoals Decentralized Identity, Confidential Computing, en Secure Hardware bovenop IoTeX blockchain gebouwd om zelf-soevereine apparaten zoals Ucam real-world oracle zoals Pebble mogelijk te maken. De eerste (https://ucam.iotex.io/) is uitgerold naar 3000+ huishoudens (http://iott.network/) en woekert nog steeds. De laatste daarentegen is aanvankelijk gelanceerd aan 300+ ontwikkelaars en maakt innovatieve Dapps mogelijk die de fysieke wereld verbinden met de cryptowereld, zoals real-world NFTs, weerderivaten, en machine learning-as-mining.

IoTeX is de gedecentraliseerde ruggengraat voor machine-economie die machines bedient variërend van slimme thuisapparaten tot autonome voertuigen. Daartoe heeft IoTeX een snelle, krachtige en EVM-compatibele blockchain gebouwd en gelanceerd die flexibiliteit en schaalbaarheid biedt voor verschillende toepassingen. Ook worden middlewares en Dapps bovenop de blockchain gebouwd om zelf-soevereine apparaten en real-world oracles in de realiteit te brengen.

IOTX is de native coin die het onderliggende blockchain-protocol regelt en tegelijkertijd als gas voor het blockchain-protocol wordt gebruikt. Burndrop (http://burndrop.iotex.io/) is een uniek economisch ontwerp dat leidt tot deflatie van IOTX terwijl het aantal door IoTeX georchestreerde apparaten toeneemt.

De koersverwachting van IoTeX | 2022 – 2025

IoTeX is een snel groeiende cryptocurrency. De IoTeX heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van IoTeX. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van IoTeX is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte IoTeX voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de IoTeX koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt IoTeX?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief IoTeX nieuws is over wat het gaat in 2022 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele IoTeX nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

IoteX

Wat zijn onze IoTeX (IOTX) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2022,2023,2025 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een IoTeX is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van IoTeX zijn dan ook erg positief.

Mocht je nog niet weten waar je IoTeX (IOTX) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange). Dit is de beste exchange om IoTeX eenvoudig te kopen via iDeal of te verhandelen voor BTC of een andere currency. Ga hier naar Binance om een account te registreren.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: