Mijn Online IDentiteit werkt samen met een juridische partij (Mulders advocaten) gespecialiseerd in handhaving op het internet. Het bureau heeft jarenlange ervaring met internetrecht. Hierdoor hebben zij ervaring met onder andere internationaal recht, anonimiteit en hostingmaatschappijen. Bovendien wordt er rekening gehouden met factoren zoals snel actie ondernemen en wat eventuele PR risico’s zijn bij het zetten van mogelijke juridische stappen.

Door de jaren heen heeft Mulders advocaten honderden vragen beantwoord. Bij veel van de vragen is het eerste antwoord al voldoende en hoeft geen verdere actie ondernomen te worden. Met wat aanwijzingen kan een verwijderingsverzoek, bijvoorbeeld, meestal zelf worden ingediend. Dan is het probleem kosteloos en snel opgelost.

Klik op onderstaande button voor vrijblijvend advies, meer informatie, een terugbelverzoek of om direct te laten ontgooglen. Aan het intakegesprek en het eerste assessment zijn geen verdere kosten verbonden. Vraag daarom direct en geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Mocht de hulp van Mulders advocaten wel nodig zijn dan brengen zij pas kosten in rekening nadat daarover duidelijke afspraken zijn gemaakt.

[button color=”blue” size=”medium” link=”https://mulders-advocaten.nl/privacy-recht/” icon=”” target=”false”]Klik hier voor vrijblijvend advies[/button]

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: