Mis je kans niet om vroeg te zijn op $FATTY

FatBoy, het project dat het Talking Tom concept een boost geeft door echte beloningen aan te bieden, is verheugd om de aankomende voorverkoop van zijn token, $FATTY, aan te kondigen.

In eerste instantie zal de enige manier om het $FATTY token te kopen via de officiële website zijn. Het token zal beschikbaar zijn voor de initiële gemeenschap tegen de laagste voorverkoopprijzen, met als doel 15.000 unieke tokenkopers te bereiken. Meer details over de voorverkoop vindt je hieronder.

$FATTY wordt binnenkort gelanceerd

FatBoy, een leuk en makkelijk te spelen spel waar gebruikers voor hun eigen virtuele buddy zorgen en waarmee ze beloningen kunnen verdienen terwijl ze plezier maken, is verheugd om de aankomende voorverkoop aan te kondigen van het token dat het ecosysteem bestuurt, het $FATTY token.

Tot voor kort was er niet veel bekend over $FATTY, het token dat het hele FatBoy ecosysteem aanstuurt, maar nu weten we een aantal zeer belangrijke gegevens over dit token.

Het $FATTY ecosysteem is ingesteld om uitzonderlijke waarde te leveren aan zijn token HODLers door sterke, professioneel ontwikkelde producten te integreren met diverse inkomensmogelijkheden. Het $FATTY token, gebouwd op de top van de Arbitrum blockchain, verenigt naadloos zowel professionele als particuliere beleggers en biedt een scala aan verdienstrategieën op maat van individuele voorkeuren.

Zoals we al zeiden, is het $FATTY token de hoeksteen van het hele FATTY ecosysteem en biedt het een uniek voordeel voor zijn HODLers. Met talloze verdienmogelijkheden heeft $FATTY een sterk potentieel voor een aanzienlijke prijsgroei. Token houders kunnen passief inkomen genereren door 50% van FatBot’s inkomstenaandeel in ETH/SOL te ontvangen of actief inkomen verdienen door deel te nemen aan play-to-earn uitdagingen.

Gevarieerd en groeiend $FATTY ecosysteem

De $FATTY token voedt meerdere innovatieve producten en utilities binnen het ecosysteem. Dit omvat FatBoy, een duurzame P2E Tamagotchi, en FatBot, een geavanceerde trading/sniping bot die gebruikers een aanzienlijk technologisch voordeel biedt. Andere producten zoals FattyStore, Fatty Analytics en Fatty Academy maken het ecosysteem nog aantrekkelijker. Het single-token model vereenvoudigt marketinginspanningen, biedt $FATTY houders verschillende verdienmogelijkheden en zorgt voor een aanzienlijke groei van de tokenwaarde.

Bovendien wordt het $FATTY ecosysteem ondersteund door de expertise van CleevioX, een professionele ontwikkelingsstudio gevestigd in Europa. Met meer dan 20 fulltime teamleden met ervaring in Web3-projecten, trading bots en games, werkt CleevioX al sinds 2023 ijverig aan FatBoy en FatBot. Hun professionaliteit en complete handelsmerken verzekeren de hoogste industriestandaarden in productontwikkeling.

Het volledige FatBoy-spel, een kernproduct van het $FATTY-ecosysteem, zal samen met meerdere Tier 1-noteringen in Q3 2024 worden uitgebracht. Dit zal gevolgd worden door de lancering van bijkomende producten, waaronder FatBot, in Q4 2024. Deze releases beloven onmiddellijke voordelen, verdienmogelijkheden en een aanzienlijke groei van de waarde van $FATTY token. $FATTY is klaar om een sterke community op te bouwen door vanaf het begin professionele producten te leveren. Het kan mogelijk een van de best presterende tokens worden in de huidige bull run.

Over FatBoy

FatBoy is een mobiel spel dat het plezier van het opvoeden van een virtueel huisdier combineert met de opwinding van het verdienen van beloningen. FatBoy is geïnspireerd op Tamagotchi en stelt spelers in staat om hun eigen unieke virtuele vriend te kiezen en te verzorgen door middel van verschillende activiteiten.

Het belangrijkste doel is om de FatBoy gelukkig te houden door hem te voeden, te spelen en te zorgen dat hij genoeg rust krijgt. Naast de basisverzorging bevat FatBoy een verscheidenheid aan minigames die de geest en het lichaam van de vriend uitdagen. Deze minigames variëren van educatieve puzzels en atletische uitdagingen tot creatieve activiteiten zoals schilderen.

FatBoy is geschikt voor zowel casual als toegewijde spelers. Ze kunnen gratis van het spel genieten of de play-to-earn-functies verkennen. Door deel te nemen aan uitdagingen en hun FatBoy-content bij te houden, kunnen spelers beloningen verdienen die hun spelervaring verbeteren.

Meer leren

Voor een diepgaande blik op het hele FatBoy ecosysteem, inclusief de tokenomics en roadmap, bekijk de gedetailleerde whitepaper op de officiële website. Volg FatBoy ook op X (Twitter), Discord, Instagram en Telegram voor aankondigingen, sneak peeks, community discussies en meer.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: