Mogelijkheden met Windows 11

Windows 10 was revolutionair toen het voor het eerst uitkwam, met een heleboel waardevolle functies die mensen tot op de dag van vandaag gebruiken. De hele ervaring van Windows was veranderd, gezien hoe anders Windows 8 was in vergelijking met 10. Toen Windows 10 voor het eerst werd gelanceerd, begonnen mensen zich al af te vragen wanneer Windows 11 uit zou komen. Jarenlang hebben mensen in spanning gewacht, en de dag is eindelijk aangebroken, want Windows 11 is officieel beschikbaar gesteld. De tijd vliegt sneller voorbij dan we verwachten. Gezien de langverwachte release van de nieuwste versie van Windows, kunnen mensen natuurlijk veel vragen hebben, gericht op wat deze versie van Windows te bieden heeft. Wat is er nieuw, wat is er nog meer te doen, met welke nieuwe functies kunnen we spelen? Het is altijd goed om benieuwd te zijn, en in dit artikel zullen we ingaan op de belangrijkste vragen die mensen hebben.

Het begin van een nieuw tijdperk

Windows 11 home heeft een aanpak gekozen om de alom geuite nadelen van Windows 10 weg te nemen. Wat houdt dat precies in? Hoewel Windows 10 een slick design had met een soepele navigatie, was er nog ruimte voor verbetering, en dat is waar Microsoft op heeft ingespeeld. Uit de eerste indrukken kunnen we opmaken dat de algemene infrastructuur van Windows 11 soepeler is geworden, door de afgeronde hoeken en de gemoderniseerde taakbalk die naar het midden van het scherm is verplaatst, wat enige gelijkenissen vertoont met de software van Apple in MacBooks.

Vernieuwde taskbar

Windows 10 bood de mogelijkheid om de taskbar naar verschillende delen van het scherm te verplaatsen, maar Windows 11 heeft het algehele uiterlijk van de taakbalk verfijnd, om gebruikers gemakkelijke toegang te bieden, en de effectiviteit te verhogen. Het enige nadeel van deze nieuwe en verbeterde taakbalk is dat hij niet zo gemakkelijk kan worden verplaatst als in Windows 10, wat voor sommigen een spelbreker kan zijn, maar in ruil voor dat compromis heeft Microsoft de vloeiendheid en stroomlijning van de taakbalk naar een heel ander niveau getild. Bovendien zijn widgets nu ook toegankelijk via de taakbalk, een functie waar mensen al lang naar hebben uitgekeken.

Toename in productiviteit en compatibiliteit

Naast alles wat hierboven is genoemd, komt Windows 11 met een heleboel heerlijke functies die voor veel mensen nuttig zullen zijn. Bovendien zal een grotere compatibiliteit de deuren openen naar nieuwe dimensies die mensen nog niet hebben verkend. De geïntegreerde Android-app zal zeker van pas komen voor veel mensen. Normaal gezien was dat in Windows 10 geen gemakkelijke opdracht, maar Windows 11 heeft die hindernis uit de weg geruimd. Op het vlak van productiviteit, zal Microsoft office home 2021 volledig compatibel zijn met Windows 11, wat ideaal is voor mensen die voor hun werk afhankelijk zijn van Windows. Microsoft teams speelt ook een belangrijke rol in mensen hun dagelijks leven voor werkdoeleinden, en het is geïntegreerd in Windows 11 om gemakkelijker toegang te bieden.

Meer over dit onderwerp

Windows 10 privacy instellingen     Office software

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: