MonaCoin verwachting

MonaCoin heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de MonaCoin koers verwachting, wat het laatste MonaCoin nieuws is, wat de MonaCoin is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van MonaCoin.

Mocht je nog niet weten waar je MonaCoin (MONA) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange). Dit is de beste exchange om MonaCoin eenvoudig te kopen via iDeal of te verhandelen voor BTC of een andere currency. Ga hier naar Binance om een account te registreren.

Wat is MonaCoin?

Monacoin is een Japanse cryptocurrency. Het is de eerste cryptocurrency die in het land is ontwikkeld en de populairste altcoin daar. Monacoin is een hard fork van Litecoin. De ontwikkelaars van Monacoin wilden een cryptocurrency die het probleem van de trage transactietijd van zijn voorgangers (zoals Bitcoin en Litecoin) zou aanpakken, dus transacties in hun blockchain worden aanzienlijk sneller bevestigd. Bovendien heeft de blockchain SegWit en Lightning Network geïmplementeerd. Het bereikt consensus door -of-work, wat wordt gedaan met ASIC-resistente mijnbouw.

MonaCoin (MONA) is een open source peer-to-peer betalingsnetwerk. Het kwam in de schijnwerpers te staan toen het te zien was op WBS TV Network Tokyo, dat verslag deed van een man die een stuk land in Nagano kocht met MonaCoin. Het idee voor MonaCoin is ontstaan op een in Japan gebaseerd bulletin board genaamd 2-Channel ) door een gebruiker die bekend staat onder de naam ‘Mr Watanabe’.

De koersverwachting van MonaCoin | 2021 – 2025

MonaCoin is een snel groeiende cryptocurrency. De MonaCoin heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van MonaCoin. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van MonaCoin is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte MonaCoin voorspelling prijs is niet uit te brengen, maar vast staat dat een koersstijging van 100% – 300% erg realistisch binnen een timeframe van 1-2 jaar.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de MonaCoin koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt MonaCoin?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief MonaCoin nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele MonaCoin nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

 

monacoin

Wat zijn onze MonaCoin (MONA) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een MonaCoin is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van MonaCoin zijn dan ook erg positief.

Mocht je nog niet weten waar je MonaCoin (MONA) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange). Dit is de beste exchange om MonaCoin eenvoudig te kopen via iDeal of te verhandelen voor BTC of een andere currency. Ga hier naar Binance om een account te registreren.