NFT Ether Rocks Verwachting

De NFT ‘Ether Rocks’ uitgelegd

Ether Rocks behoren tot een NFT collectie die gelanceerd was in 2017, kort na de NFT CryptoPunks. De Ether Rocks is een collectie van digitale stenen en bestaat uit 100 afbeeldingen van stenen. Ze hebben allemaal dezelfde vorm, maar verschillen in kleur. Deze collectie herinnert je misschien aan de oude “Pet Rock” hype van 1975, en deze NFT is ook daardoor geïnspireerd. De Ether Rocks NFT crypto is ook, zoals de naam insinueert, gebouwd op het netwerk van Ethereum. Dit betekent dat je dus met Ethereum betaalt wanneer je een NFT Ether Rock wil kopen.

Investeren in deze crypto? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

Meer informatieVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesAanbieder
Bekijk Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Bekijk Coinmerce

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,2

Aantal crypto

150+

 /></a><br />
<p class=Coinmerce

Bekijk Finst

Groot aanbod

Rating

8,6

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=
Finst

ether rocks nftDe allereerste NFT Ether Rock was verkocht voor 0,0999 ETH (toentertijd ongeveer 300 dollar). Echter zijn tegenwoordig de prijzen extreem gestegen vanwege de populariteit van NFT crypto’s. Voor een NFT Ether Rock betaal je nu al gauw meer dan 500 ETH (1,3 miljoen euro), en als je denkt dat dat al veel te hoog is, kunnen ze zelfs maar liefst 10.000 ETH kosten (meer dan 26 miljoen euro)! De NFT Ether Rocks prijs is dus extreem hoog vanwege de stijging in populariteit van NFT’s. De NFT Ether Rocks prijs verwachting is dan ook dat het zal blijven stijgen in de toekomst. Ondanks dat het moeilijk is om een accurate voorspelling te maken, is het wel duidelijk dat NFT’s steeds populairder worden, en de prijzen zullen blijven stijgen.

Wil je de NFT Ether Rocks kopen? Dan kan dat via de officiële website. Hier kun je ook het aanbod bekijken van de stenen. In tegenstelling tot andere NFT crypto’s, is de NFT Ether Rocks alleen beschikbaar op hun eigen website, en niet op marktplaatsen zoals Opensea of Binance.

Wat zijn NFT’s?

Het kan zijn dat je je afvraagt wat een NFT nou precies is. Dat is terecht, omdat het tegenwoordig heel populair is en het is niet zeldzaam meer om te zien dat een NFT wordt verkocht voor miljoenen euro’s. Maar wat is het nou eigenlijk? En wat is het verschil tussen een NFT crypto en een cryptovaluta zoals Ethereum of Bitcoin?

Het is belangrijk om te weten dat NFT’s en cryptovaluta niet hetzelfde zijn. NFT staat namelijk voor “non-fungible token”. Non-fungible betekent dat het onvervangbaar en uniek is: er is er maar één van. Dit kun je vergelijken met bijvoorbeeld een Van Gogh schilderij. Deze kunnen natuurlijk gekopieerd worden, maar uiteindelijk is er maar één de echte.

Aan de andere kant, zijn cryptovaluta zoals Ethereum wél fungible. Wanneer je het namelijk verkoopt, en later terugkoopt, heb je in principe gewoon hetzelfde.

Direct deze crypto kopen voor de beste prijs? Ontdek de beste exchanges hiervoor:

Meer informatieVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesAanbieder
Bekijk Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Bekijk Coinmerce

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,2

Aantal crypto

150+

 /></a><br />
<p class=Coinmerce

Bekijk Finst

Groot aanbod

Rating

8,6

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=
Finst

De toekomst van NFT’s

Het is duidelijk dat de populariteit van NFT’s enorm gestegen zijn in een korte tijd. Alhoewel dit nog een redelijk nieuwe en recente markt is, zijn de opbrengsten al heel indrukwekkend. NFT’s zijn zo populair geworden dat zelfs beroemdheden zich er mee bezighouden. Mensen zoals Eminem, Steve Aoki, Tony Hawk en Ellen DeGeneres hebben zelf NFT’s verkocht waarmee ze enorme winsten hebben gemaakt.

Maar zijn NFT crypto’s nou slechts een hype of zijn ze de toekomst? Om dit te kunnen beantwoorden moeten we kijken naar hoe NFT’s toegepast kunnen worden in de echte wereld. Omdat iedere NFT uniek is, zou het bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor identificaties en belangrijke documenten. Denk hierbij aan diploma’s, licenties, medische gegevens en zelf geboortecertificaten. Daarnaast hechten mensen ook gewoon veel waarde aan kunst, zoals muziek of schilderijen. Dat zou voor veel mensen al een reden kunnen zijn om geld te investeren in NFT’s.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: