Ontology verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$0,94

-2,22%

+4,35%

+73,44%

Bitvavo

De laatste prijs voor Ontology staat momenteel op $0,94. De afgelopen 24 uur was $0,97 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,94.

Ontology heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Ontology koers verwachting, wat het laatste Ontology nieuws is, wat de Ontology is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Ontology.

Mocht je nog niet weten waar je Ontology (ONT) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is Ontology?

Ontology is een hoogwaardige publieke blokketen en een gedistribueerd samenwerkingsplatform. Het open-source netwerk biedt een platform voor slimme contractcreatie en decentrale inzet van applicaties. Het project is gericht op het faciliteren van zelf-sovereign identificatie (ID) en data management. Ontology beschikt over een tweetalig systeem. ONT stelt houders in staat om bij te dragen aan het beveiligingsmechanisme van het netwerk en deel te nemen aan bestuursbeslissingen, terwijl ONG wordt gebruikt om transactiekosten te betalen…

Ontology is opgericht in november 2017 en het mainnet is officieel gelanceerd in juni 2018. De leden van Onchain, een in China gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van blokkades, hebben bijgedragen aan een groot deel van de vroege ontwikkelingen van het netwerk en aan het lanceringsproces ervan. Onchain heeft sindsdien een stap terug gezet om de Ontology Foundation, en haar gemeenschap van open-source ontwikkelaars, toezicht te laten houden op de toekomstige richting van het protocol. Het project heeft banden met de NEO-blokketen, ook het geesteskind van het Onchain-team, en maakt deel uit van de visie op een slimme economie.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Kucoin Kucoin Open website Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 488 Kucoin Kucoin

De koersverwachting van Ontology | 2021 – 2025

Ontology is een snel groeiende cryptocurrency. De Ontology heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Ontology. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Ontology is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Ontology voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Ontology koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Ontology alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Ontology?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Ontology nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Ontology nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

ontology

Wat zijn onze Ontology (ONT) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Ontology is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Ontology zijn dan ook erg positief.