Ook Paypal is bezig met eigen cryptocurrency

Paypal is een van de grootste betalingsdiensten ter wereld, die mensen in staat stelt geld te verzenden en te ontvangen over de hele wereld. Het bedrijf paypal bestaat al een tijdje, het werd opgericht door mensen die de manier waarop betalingen werden uitgevoerd wilden vereenvoudigen. Naarmate de tijd verstreek, is Paypal opgeklommen tot de rang van de grootste als het gaat om mensen geld te laten versturen en ontvangen. Bijna iedereen in de wereld weet wat Paypal is en hoe het te gebruiken, en nu om het nog beter te maken, is Paypal bezig met hun eigen cryptocurrencies – In het kort het toestaan aan mensen om een select aantal crypto te kopen op hun platform en ze te gebruiken voor betalingen, of het verzenden naar een ander. In dit artikel zullen we doornemen wat dat betekent voor elke Paypal gebruiker en hoe dat in ons voordeel kan werken.

Welke crypto’s kunnen worden gekocht op PayPal

Op het moment van schrijven kunnen vier cryptocurrencies worden gekocht op PayPal – Namelijk Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. Wanneer er genoeg geld beschikbaar is in onze wallet, die gekoppeld is aan een kaart naar keuze, zal de transactie uitgevoerd kunnen worden. De gekozen cryptocurrency zal dan op onze PayPal-rekening verschijnen. Op dit moment zijn de beschikbare opties inderdaad beperkt, maar het voordeel ligt in het gemak dat voor ons aanwezig is om van te profiteren.

Wat zijn de mogelijkheden met PayPal en crypto

Net als bij de traditionele zaken, kunnen we bij PayPal ook crypto verkopen, kopen en houden. Crypto kan ook worden gebruikt om betalingen te verrichten, maar over het algemeen hebben mensen de neiging om crypto vast te houden om op termijn winst te maken, maar er zijn vele andere opties die kunnen worden gebruikt. Al bij al is de mogelijkheid om crypto te kopen op PayPal goed nieuws voor veel mensen, aangezien de voordelen die verbonden zijn. Paypal maakt handelen in crypto voor iedereen die daar interesse in heeft erg eenvoudig.

Zo is het mogelijk om verschillende cryptocurrency’s met slechts 1 klik op de knop binnen enkele minuten aan te kopen, via jouw persoonlijke Paypal rekening.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: