Paxos Standard verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$1,00

+0,30%

-0,19%

+0,04%

Binance

De laatste prijs voor Pax Dollar staat momenteel op $1,00. De afgelopen 24 uur was $1,01 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,99.

Paxos Standard heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Paxos Standard koers verwachting, wat het laatste Paxos Standard nieuws is, wat de Paxos Standard is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Paxos Standard.

Mocht je nog niet weten waar je Paxos Standard (PAX) kan kopen, dat kan bij Binance (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Huobi in Nederland & België.

Wat is Paxos Standard?

Paxos Standard is een fiat-collateralized stablecoin die de voordelen biedt van het handelen met op blokketen gebaseerde activa en tegelijkertijd het prijsrisico beperkt. De Paxos Standard penningen (PAX) worden uitgegeven als ERC-20 penningen op de Ethereum-blokketen en zijn 1:1 onderpand van USD op Amerikaanse bankrekeningen die eigendom zijn van Paxos. Het is ook één van de drie stablecoins die door de Wall Street regulators zijn goedgekeurd, naast GUSD en BUSD.

Paxos Standard (PAX), opgericht in september 2018, is een fiat-collateralized stablecoin die door USD wordt gedekt op rekeningen die het bedrijf bij de Amerikaanse deposito-instellingen aanhoudt. Paxos Standard is opgericht door Paxos, een New York-gereguleerde financiële instelling. Onder leiding van CEO en medeoprichter Charles Cascarilla bestaat het Paxos-team uit personen met verschillende achtergronden en ervaringen, variërend van Wall Street tot Silicon Valley. Er zijn geen kosten verbonden aan PAX-conversie of transacties. De Paxos en Gemini zijn de eerste virtuele valuta die op 10 september 2018 in het openbaar zijn aangekondigd… Lees meer over de achtergrond van Paxos Standard Token.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 361 Binance Binance
Huobi Huobi Open website Zeer goede klantenservice (24/7) 9,2 402 Huobi Huobi
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Kucoin Kucoin Open website Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 573 Kucoin Kucoin
Bittrex Bittrex Open website Exchange met unieke cryptocurrency, handige interface 8.6 448 Bittrex Bittrex

De koersverwachting van Paxos Standard | 2022 – 2025

Paxos Standard is een snel groeiende cryptocurrency. De Paxos Standard heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Paxos Standard. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Paxos Standard is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Paxos Standard voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Paxos Standard koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt Paxos Standard?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Paxos Standard nieuws is over wat het gaat in 2022 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Paxos Standard nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

paxos standard

Wat zijn onze Paxos Standard (PAX) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2022,2023,2025
of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Paxos Standard is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Paxos Standard zijn dan ook erg positief.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: