PayPal is van plan een dollar-gedekte Stablecoin te lanceren

Volgens een recent rapport is PayPal van plan om hun eigen stablecoin te lanceren. Deze nieuwe munt zal worden ondersteund door de Amerikaanse dollar en zou moeten helpen om de volatiliteit in de cryptocurrency markt te verminderen. PayPal heeft deze berichten nog niet bevestigd, maar het lijkt erop dat ze deze optie aan het onderzoeken zijn als een manier om hun diensten te verbeteren en meer klanten aan te trekken. Als deze munt inderdaad wordt gelanceerd, zou het een grote impact kunnen hebben op de cryptocurrency markt.

Als de beurscrash je nerveus maakte en je dacht dat de crypto-industrie dood was, moet je misschien van gedachten veranderen. PayPal, de wereldwijde e-betalingsgigant, werkt aan de ontwikkeling van zijn eigen cryptocurrency. PayPal onderzoekt de ontwikkeling van een stablecoin, mogelijk gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, hoewel er geen informatie is over een routekaart voor het project. In een gesprek met Bloomberg News zei Jose Fernandez da Ponte, senior vice president crypto en digitale valuta bij PayPal.

Betalen met crypto wordt makkelijker gemaakt

Dit is niet de eerste keer dat PayPal interesse toont in cryptocurrencies. In feite waren ze een van de early adopters van Bitcoin en werken ze sindsdien aan manieren om hun diensten te verbeteren. Met deze nieuwe stablecoin zouden ze het makkelijker kunnen maken voor mensen om cryptocurrencies te gebruiken als een manier om te betalen voor goederen en diensten. Dit kan helpen om de mainstream adoptie te vergroten en het makkelijker te maken voor mensen om crypto’s te gebruiken als een vorm van betaling.

De toekomst van PayPal ziet er rooskleurig uit

Het is duidelijk dat PayPal bullish is op cryptocurrencies en van plan is om ze te blijven integreren in hun diensten. Deze stap zou zeer gunstig kunnen zijn voor zowel PayPal als de cryptocurrency-markt in zijn geheel. PayPal is een van de populairste betalingsverwerkers ter wereld, dus dit zou kunnen helpen cryptocurrencies te legitimeren en de mainstream adoptie te vergroten. Bovendien zou een in dollars gedekte stablecoin kunnen helpen de volatiliteit op de cryptocurrency-markt te verminderen en deze toegankelijker te maken voor gewone beleggers.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: