Met personal branding word je vaker benaderd door werkgevers, opdrachtgevers of klanten, boek je meer resultaat en doe je vaker wat je leuk vindt.

Wat is personal branding?

Personal branding is op een consistente wijze communiceren wie je bent, waar je voor staat en wat jouw expertise en talenten zijn. Wat is jouw meerwaarde en wat onderscheidt jou van de rest? Doordat je jouw kwaliteiten helder communiceert aan anderen, zoals (potentiële) werkgevers, klanten, collega’s en zakelijke relaties, weten ze waarvoor ze jou kunnen benaderen. Zo boek je meer resultaat en doe je vaker wat je leuk vindt.

Een personal branding coach kan jou helpen om jouw meerwaarde te ontdekken, te formuleren en helder te communiceren.

Met personal branding bereik je meer resultaat

Wanneer een werkgever kandidaten voor een nieuwe functie werft, een opdrachtgever een ZZP’er zoekt of een klant een expert zoekt dan willen ze de juiste keuze maken. Ze willen namelijk zo snel mogelijk de juiste persoon vinden die de klus kan klaren. Wanneer jij helder verwoordt wat je kunt en laat zien wat jouw meerwaarde is, weten ze direct wat jij voor hun kan betekenen. Zo wordt je vaker benaderd om jouw expertise in te zetten.

Online Personal branding

Het is belangrijk om jouw personal branding consequent door te voeren in jouw communicatie, zowel offline als online. Online is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van jezelf op de kaart zetten. Simpelweg omdat het eerste contact vaak online wordt gelegd. Wanneer werkgevers, opdrachtgevers, klanten of zakelijke relaties namelijk een geschikte kandidaat zoeken of willen benaderen dan is het eerste wat ze tegenwoordig doen de persoon in kwestie even googelen. Zo kunnen ze alvast een beeld vormen; oftewel een eerste indruk krijgen. Daar kan je dus jouw voordeel mee doen, zolang je jouw eerste indruk maar managet.

Hoe kan een personal branding coach jouw helpen?

Vind je het lastig om jouw meerwaarde te beschrijven (of te ontdekken) of heb je hulp nodig om jezelf (online) te presenteren? Dan kan een personal branding coach jou hierbij helpen. Een personal branding coach helpt jouw meerwaarde te ontdekken en helder te formuleren. En natuurlijk heel belangrijk, om deze vervolgens ook helder te communiceren. Zowel offline in bijvoorbeeld een mondeling gesprek of online via LinkedIn, een online profielpagina of een eigen website.

Wie heeft er baat bij een personal branding coach?

Een personal branding coach kan worden ingezet voor individuen, maar ook voor medewerkers van bedrijven.

Personal branding coach voor individuen

Een personal branding coach wordt vaak ingezet voor personen die er baat bij hebben om zich (online) te profileren. Denk daarbij aan professionals die zichzelf als expert in de markt willen positioneren, ZZP’ers of interim managers die benaderd willen worden door opdrachtgevers of sollicitanten die hun kans willen vergroten op een baan.

Personal branding coach voor medewerkers van bedrijven

Een personal branding coach is ook interessant voor bedrijven. Medewerkers van een bedrijf zijn tenslotte ook een belangrijk onderdeel van de corporate branding. Met name de werknemers die extern het gezicht zijn van de onderneming. Denk daarbij aan salesmanagers, accountmanagers of bestuursleden. (Potentiële) klanten, zakelijke relaties of andere stakeholders googelen tenslotte ook de medewerkers van een bedrijf om een beeld te vormen over hun kwaliteiten, expertise of betrouwbaarheid.

Personal branding coach nodig?

MijnOnlineIdentiteit.nl werkt samen met diverse professionele personal branding coaches. Personal branding coaches die jou helpen jouw meerwaarde te ontdekken en helder te communiceren, zodat jij meer resultaat boekt. Vul onderstaand formulier in, dan wordt er vrijblijvend contact met jou opgenomen voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Beroep (*)

  Website

  Email (*)

  Telefoonnummer(*)

  Woonachtig in provincie (*)

  * Verplichte velden

  Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

  Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

  Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

  Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: