Qtum verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$7,62

+1,16%

-15,72%

+141,17%

Bitvavo

De laatste prijs voor Qtum staat momenteel op $7,62. De afgelopen 24 uur was $7,69 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $7,38.

Qtum heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Qtum koers verwachting, wat het laatste Qtum nieuws is, wat de Qtum is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Qtum.

Mocht je nog niet weten waar je Qtum (QTUM) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is Qtum?

Qtum (uitgesproken Quantum) is een slim contractplatform dat gebruik maakt van een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme om transactieblokken te valideren en veiligheidsgaranties te bieden. Het combineert verschillende aspecten van het Ethereum en Bitcoin-blokkades. Qtum gebruikt de Bitcoin-kern als basis voor haar netwerk om veiligheids- en stabiliteitsredenen en werkt daarom via een UTXO-model. Het project integreerde ook de virtuele machine van Ethereum (de EVM), zodat de keten Turing complete code kon draaien die nodig is om slimme contracten te ondersteunen, en dus gedecentraliseerde applicaties (dApps). Qtum’s stack is voorzien van een middleware laag, de zogenaamde account abstractielaag (AAL), om ervoor te zorgen dat de UTXO set compatibel was met de slimme contractuitvoeringslaag. Qtum’s native token (QTUM) stelt gebruikers in staat om transactiekosten te betalen.

Qtum’s roots Qtum (uitgesproken Quantum) is opgericht door Patrick Dai, Neil Mahi en Jordan Earls. Voor de oprichting van Qtum maakte Patric deel uit van het Alibaba-team, terwijl Neil Mahi 20 jaar ervaring had met softwareontwikkeling. Beide oprichters hadden meerdere jaren met cryptoassets gewerkt voordat ze Qtum achterna gingen. Het trouwen met aspecten van Bitcoin en Ethereum Qtum heeft als doel de beste eigenschappen van de Bitcoin en Ethereum blokkades te gebruiken om een slim contracteringsplatform te creëren.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 361 Binance Binance
Huobi Huobi Open website Zeer goede klantenservice (24/7) 9,2 402 Huobi Huobi
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 47 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange

De koersverwachting van Qtum | 2022 – 2025

Qtum is een snel groeiende cryptocurrency. De Qtum heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Qtum. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Qtum is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Qtum voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Qtum koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Qtum alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Qtum?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Qtum nieuws is over wat het gaat in 2022 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Qtum nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

qtum

Wat zijn onze Qtum (QTUM) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2022,2023,2025
of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Qtum is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Qtum zijn dan ook erg positief.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: