Snaps zonder tijdlimiet | Wat is het en hoe werkt het?

Snaps zonder tijdlimiet

Snapchat is reeds jaren populair onder diverse leeftijden: de mogelijkheid om foto’s met een bepaalde tijdlimiet te sturen is voor veel gebruikers een reden om de applicatie te gebruiken. Toch kwam er ook vaak kritiek op het feit dat foto’s en video’s te snel verdwenen zonder dat de ander ook maar goed kon zien wat er gestuurd was. Daarom is Snapchat met een nieuwe update gekomen: snaps zonder tijdlimiet.

Wat zijn snaps zonder tijdlimiet?

Dat wil zeggen dat je foto’s en video’s kunt sturen die niet hoeven te voldoen aan de limiet van 1 tot 10 seconden, wat eerder het geval was. Je kunt de tijd met de nieuwe update instellen zonder limiet: wil je bijvoorbeeld dat je ontvanger je foto 30 seconden kan zien? Dan is dat geen probleem. De ontvanger moet er echter wel voor zorgen dat hij of zij de foto niet wegtikt, maar met een vinger vasthoudt om te kunnen blijven bekijken.

Emoji tekenen bij snaps zonder tijdlimiet

Bij de nieuwe update hebben gebruikers ook de mogelijkheid om diverse soorten emoji te tekenen op de foto die verzonden gaat worden. Je kunt bijvoorbeeld allerlei vormen tekenen met de hart-emoji of met het lachende gezichtje. Tot slot is er een zogeheten ‘slimme gun’ toegevoegd waarmee je bepaalde zaken uit een beeld tactisch kunt wegvegen. Heb je bijvoorbeeld een foto gemaakt met een persoon op de achtergrond die je niet kent? Dan kun je deze laten verdwijnen door weg te vegen met de slimme gun.

Snapchat functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Snapchat functies, bekijk dan ook onze andere Snapchat artikelen. Wil je leren hoe je Snapchat op een veilige manier kan gebruiken, volg dan onze praktische instructies in het artikel “Privacy instellingen Snapchat”.

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: