Swipe-card

Het Swipe-platform, dat verschillende prepaid Visa-kaartaanbiedingen omvat, kan niet los worden gezien van het SXP-token. De crypto-activa, die kunnen worden gebruikt op zowel de Ethereum- als Binance Chain-netwerken, worden gebruikt om een groot aantal sterke beloningen voor gebruikers van Swipe Visa-kaarten mogelijk te maken. De cryptokaarten aangeboden door Swipe zijn dual-interface NFC/EMV-kaarten, en drie van de vier aangeboden kaarten hebben toegang tot geldautomaten ingeschakeld. Iedereen die overweegt een Swipe Visa-kaart te gebruiken, moet echter rekening houden met de ernstige risico’s die gepaard gaan met de nauwe relatie van het platform met het SXP-token en de mogelijke negatieve gevolgen die kunnen komen met het inzetten van de cryptomunt.

Voordelen & nadelen

Voordelen

  • Meer dan 50 miljoen retail locaties wereldwijd
  • 4 verschillende kaarten beschikbaar in een tier-gebaseerd model
  • Geen buitenlandse transactiekosten voor geselecteerde gebruikers
  • Tot 5% cashback beloningen
  • Integratie met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay

Nadelen

  • Crypto.com is zeer vergelijkbaar en heeft meer beloningen
  • Gebruikers moeten SXP tokens inzetten om de grootste cashback beloningen te krijgen
  • Buitenlandse transactiekosten zijn alleen gratis voor Steel en Slate gebruikers
  • Swipe Visa kaarten zijn niet gratis

Wat is de Crypto.com Visa-kaart?

De Swipe Visa-kaart maakt deel uit van het algemene Swipe-netwerk van producten en diensten die in ontwikkeling zijn. Naast de prepaid kaarten biedt Swipe ook diensten als een wallet, merchant platform, exchange, en hun eigen token in de vorm van SXP.

Degenen die bekend zijn met het aanbod van cryptokaarten van Crypto.com zullen het gemakkelijk vinden om te begrijpen wat er aan de hand is met Swipe. Er zijn vier verschillende prepaid kaarten om uit te kiezen, en ze bieden allemaal verschillende niveaus van beloningen en extraatjes. Hoe beter de beloningen die verbonden zijn aan een van de kaarten, hoe meer SXP tokens de gebruiker bereid moet zijn om in te zetten voor ten minste zes maanden. Er zijn ook verwijzingsprogramma’s beschikbaar voor diegenen die wat extra geld willen verdienen door anderen over dit product te vertellen.

Wat zijn de voordelen van de Swipe Visa Card?

De voordelen die de Swipe Visa kaarten bieden zijn afhankelijk van de specifieke kaart die de gebruiker kiest. Er worden vier verschillende prepaid kaarten aangeboden door Swipe: Saffron, Sky, Steel, en Slate.

Voor Saffron gebruikers is er geen vereiste om SXP in te zetten. Natuurlijk, de beloningen voor dit instapniveau kaart zijn ook niet erg goed, en het kost $ 25 alleen maar om de kaart te krijgen in de eerste plaats. Saffron kaarthouders krijgen 1% cash back op alle aankopen, die wordt betaald in Bitcoin. Het maximale bedrag aan verwijzingsbeloningen dat op dit niveau kan worden verdiend is $1.000.

Voor Sky gebruikers, cashback beloningen springen tot 2%; echter, 300 SXP moet worden ingezet om toegang te krijgen tot deze kaart.

De Swipe Steel kaart heeft een chromen stijl en vereist 3.000 SXP om door de gebruiker gestaked te worden. 4% cashback is beschikbaar op aankopen die met deze kaart worden gedaan.

Tot slot heeft de Swipe Slate kaart de grootste hoeveelheid voordelen en beloningen. Kaarthouders zijn in staat om 5% cashback beloningen te krijgen op alle aankopen, maar een inzet van 30.000 SXP is vereist om toegang te krijgen tot de kaart.

Toegang tot contant geld via geldautomaten is ook beschikbaar met alle kaarten, en er zijn ook extra kortingen beschikbaar voor specifieke, populaire apps zoals Spotify, Netflix, Uber, Amazon, Airbnb, en nog veel meer. Meer van deze bedrijfsspecifieke voordelen worden beschikbaar met elke kaart van een hogere klasse.

Mogelijke afbrekers van de Swipe Visa Card

De echte dealbreaker met de Visa kaarten beschikbaar gesteld door Swipe is de SXP token. Deze kaart heeft een aantal geweldige voordelen en beloningen, maar het feit dat de gebruiker SXP moet inzetten om ze te ontvangen kan om verschillende redenen verontrustend zijn. In het geval van een scherpe daling van de prijs van SXP, kunnen de verkregen beloningen niet opwegen tegen de geleden verliezen. Bovendien zal een gebruiker niet eens in staat zijn om de SXP die hij bezit te verkopen in sommige situaties na het ontvangen van een kaart. Om de kaart te ontvangen, moeten gebruikers ermee instemmen om de SXP zes maanden vast te zetten voordat ze toegang kunnen krijgen tot alle beloningen in de top drie kaartniveaus.

Gebruikers moeten daarom voorzichtig zijn met het locken van SXP-tokens. De lock-up periode is een niet onbelangrijke hoeveelheid tijd; 6 maanden. Zo’n lange lock-upperiode kan gebruikers de toegang tot hun kapitaal ontzeggen. Gebruikers kunnen uiteindelijk geld verliezen door deze kaarten te gebruiken als gevolg van de schommelingen die kunnen optreden in de prijs van cryptocurrencies, vooral crypto-activa zo klein als SXP. Aan de andere kant zou SXP ook in waarde kunnen stijgen en zouden gebruikers er met nog meer geld vandoor gaan.

Is de Swipe Visa Card iets voor mij?

Als u alleen geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om uw cryptocurrency holdings gemakkelijker uit te geven aan normale, dagelijkse uitgaven, dan is dit niet de kaart voor u. De SXP-stakevereiste opent de deur voor potentiële verliezen, dus laat de belofte van 5% cashbackbeloningen en gratis abonnementen op Netflix, Spotify en andere populaire online diensten u niet verblinden voor wat er echt gebeurt. Het hele Swipe platform bestaat om meer mensen SXP te laten kopen. Maar er is een verkoper aan de andere kant van elke kooporder, en in dit geval zal die verkoper de makers van het systeem zijn die hun goedkope, vroege munten dumpen die ze uit dunne lucht hebben gecreëerd op mensen die gewoon proberen een crypto-debetkaart te krijgen.

Swipe Visa Card FAQ

Hoe werkt het SXP-token met de Swipe Visa-kaart?

Het SXP-token moet worden ingezet om toegang te krijgen tot enkele van de beste beloningen die door verschillende Swipe Visa-kaarten worden aangeboden. Gebruikers die bereid zijn meer SXP in te zetten, kunnen toegang krijgen tot meer beloningen. SXP wordt ook gebruikt in andere delen van het totale Swipe-platform. Een belangrijk negatief aspect van het verplichten van gebruikers om wat SXP vast te zetten om toegang te krijgen tot drie van de vier kaartaanbiedingen is dat gebruikers uiteindelijk veel meer zouden kunnen verliezen op hun SXP-voorraad dan dat ze profiteren in termen van cashback beloningen. Op het moment van dit schrijven, vereist de Swipe Slate kaart 30.000 SXP om te worden vergrendeld, wat gelijk staat aan bijna $90.000.

Wat zijn de kosten verbonden aan de Swipe Visa kaart?

Wat is het verband tussen Binance en de Swipe Visa-kaart?

Wat zijn de aankoop- en geldautomaatlimieten van de Swipe Visa-kaart?

Kan ik de Swipe Visa kaart op mijn telefoon gebruiken?

OVER DE AUTEUR

CryptoVantage Personeel

CryptoVantage.com is toegewijd aan het vereenvoudigen van cryptocurrency voor gewone mensen. Leer meer over CryptoVantage.com en ons team op de Over Ons pagina.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: