Terwijl SEC crypto regelgeving de krantenkoppen haalt, slaagt Metacade voor audit

  • De SEC is met crypto regelgeving begonnen met hardhandig optreden tegen Web3
  • Metacade heeft volledige audit door Certik doorlopen
  • Wat zou de toekomst kunnen brengen voor Metacade?

De crypto regelgeving van de Securities and Exchange Commission (SEC) is ontworpen om veilige investeringen voor iedereen in Web3 te garanderen. Velen hebben de SEC bekritiseerd vanwege het belemmeren van innovatie. Metacade – een nieuw project in de ruimte – lijkt een sterke toekomst te hebben vanwege het vermogen om de ontwikkeling van blockchain-innovatie rechtstreeks te ondersteunen via het Metagrants programma.

Het project gaat door met het bouwen van een innovatief nieuw GameFi-platform en heeft onlangs een professionele audit doorstaan die de garantie geeft dat het een veilig platform is en goede investeringsmogelijkheden biedt. In de loop van de tijd zou Metacade een toonaangevend platform in de blockchain-gaming sector kunnen worden.

Het Metacade platform is gecontroleerd en ziet eruit als een veilige investering, terwijl crypto regelgeving van de SEC strenger wordt

Nadat in 2022 verschillende grote crypto platforms failliet gingen, is de crypto regelgeving van SEC aangescherpt. Veilige investeringen zijn essentieel voor het vertrouwen van investeerders in de cryptocurrency ruimte, en nadat gecentraliseerde vermogensbeheerders failliet gingen, waaronder FTX, Celsius Network en Genesis, heeft het sentiment nu geleden.

SEC crypto regelgeving is bedoeld om ervoor te zorgen dat beleggers daadwerkelijk cryptocurrencies kopen in tegenstelling tot traditionele effecten, aangezien het onderscheid tussen deze activaklassen fel is besproken in Amerikaanse rechtbanken. Onbetrouwbare Web3-projecten kunnen investeerders vaak misleiden. De crypto regelgeving van de SEC is ontworpen om liefhebbers van cryptocurrency te beschermen door ervoor te zorgen dat alle investeringen nauwkeurig worden geclassificeerd.

Sinds de crypto regelgeving van de SEC is aangescherpt, moeten gloednieuwe projecten zoals Metacade ervoor zorgen dat ze worden opgezet als potentieel veilige investeringen om een grotere kans op succes op de lange termijn te hebben. Voor Metacade heeft het project een volledige audit uitgevoerd door Certik, een van de toonaangevende smart contractauditors in Web3, om de doeltreffendheid van het platform te verifiëren.

Dit is muziek in de oren van GameFi-enthousiastelingen, aangezien Metacade algemeen wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende projecten in de ruimte. De Certik-audit was een succes en bood professionele garanties dat het Metacade platform veilig is en eruit ziet als een potentieel veilige investering in de toekomst van de blockchain-gaming beweging.

Wat is Metacade?

Metacade bouwt de grootste arcade op de blockchain. Het is een door de community aangestuurd initiatief dat tot doel heeft klassieke arcade games samen te voegen met geïntegreerde financiële beloningen. Gebouwd op Ethereum, het grootste blockchain-ecosysteem in Web3, heeft Metacade het potentieel om in de loop van de tijd veel gebruikers aan te trekken.

Daarnaast zal Metacade een sociale hub worden voor alle Web3-gebruikers door middel van verschillende unieke mechanismen, waardoor het verdienpotentieel van Metacade wordt uitgebreid buiten de metaverse en andere delen van Web3.

Aangezien het platform door de community wordt aangestuurd, zal het in 2024 overgaan in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) en leidende managementrollen gaan bieden aan zijn community van gamers.

Hoe werkt MCADE?

De metaverse arcade combineert casual en competitieve gameplay om een uitgebreide GameFi-ervaring te bieden. Door de meest uitgebreide verzameling play-to-earn (P2E) arcade games op de blockchain te brengen, kunnen Metacade-gebruikers door oneindige niveaus gaan en een crypto-inkomen verdienen.

De communityhub biedt baanbrekende verdienmogelijkheden die ook create-to-earn omvatten. Dit initiatief zal gebruikers belonen voor de content die ze op het platform maken, waaronder game beoordelingen, het delen van alfa en interactie met andere leden. Dit kan helpen om het niveau van kennisdeling in de GameFi-sector te vergroten en tegelijkertijd de betrokkenheid van de community te vergroten.

Metacade bouwt ook een Web3-vacaturebank voor zijn community via de work-to-earn functie. Dit zal vanaf 2024 gebruikers verbinden met betaalde vacatures in Web3, inclusief fulltime posities bij Metacade’s partnerprojecten. Gebruikers kunnen tevens parttime werk en freelance-posities vinden en nieuwe blockchain-games uitproberen voordat ze officieel worden gelanceerd.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

Na via de Certik-audit te hebben bewezen dat MCADE een volledig veilige investering is, maakt Metacade zich nu op voor explosieve prijsacties. De MCADE-token presale heeft tot nu toe al $9.9m opgehaald, wat het token een aanzienlijk bullish momentum heeft gegeven voor 2023 en daarna.

 

Experts voorspellen dat MCADE alleen al in 2023 50x zal stijgen vanaf het einde van de presale, waarbij $1 een belangrijk prijsdoel is. Verwacht wordt dat dit een centraal ondersteuningsniveau zal worden, aangezien Metacade erop lijkt voort te bouwen op zijn vroege succes om een van de meest populaire platforms in GameFi te worden.

Metacade tilt GameFi naar een hoger niveau

Aangezien Metacade klaar is om te voldoen aan de SEC crypto regelgeving en een veelbelovende en veilige investering voor de lange termijn zal worden, zijn de unieke kenmerken ervan voorbestemd om het een van de beste GameFi-platforms binnen blockchain-gaming te maken.

Spelers kunnen niet alleen genieten van enkele van de populairste arcadespellen op de blockchain en een genereus crypto-inkomen verdienen via Metacade, maar het project zal via het Metagrants programma ook de volgende golf van innovatie rechtstreeks financieren.

Het Metagrants programma verandert de industrie voorgoed, aangezien gebruikers kunnen stemmen om te beslissen welke nieuwe arcade games het beste zijn. Metacade zal vervolgens financiering verstrekken aan de meest gevraagde innovaties, waardoor de GameFi-industrie vooruitgang kan boeken.

Is MCADE een goede optie om te kopen?

Na een succesvolle Certik-audit zou Metacade een veilige investering voor de lange termijn kunnen blijken te zijn. SEC crypto regelgeving kraakt veel nieuwe projecten. Metacade is klaar om alle tests te doorstaan en een van de grootste namen in de GameFi blockchain-technologie sector te worden.

Als gevolg hiervan zou de MCADE-token presale een van de beste investeringsmogelijkheden van het jaar kunnen zijn. MCADE is een geweldige aanvulling op elke beleggingsportefeuille met een torenhoog lange termijn potentieel en een redelijke openingsprijs. Het valt nog te bezien welk effect SEC crypto regelgeving zal hebben op de rest van Web3, maar Metacade lijkt zeker een van de beste keuzes voor iedereen die op zoek is naar een veilige investering voor de toekomst.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: