Top 5 langlopende crypto projecten voor enorme opbrengsten

Top 5 langlopende crypto projecten voor enorme opbrengsten

Langlopende cryptoprojecten kunnen soms vertrouwen op marktcycli om ze uit de vergetelheid te halen. Bullmarkten gaan over in bearmarkten, maar het zijn de bearmarkten die veelbelovende investeringsmogelijkheden bieden voor zij die op zoek zijn naar opties voor online geld verdienen op de lange termijn. Dit zijn 5 van de beste crypto projecten voor de lange termijn die je nu kunt kopen om een enorm rendement te behalen in de volgende crypto-bullmarkt:

  • Metacade (MCADE)
  • Synapse (SYN)
  • XRP (XRP)
  • Illuvium (ILV)
  • Solana (SOL)

Metacade (MCADE) – Gericht op GameFi voor winst op de lange termijn

Metacade is de eerste door de community gestuurde arcade die op de blockchain is gebouwd, en de beste crypto voor enorme opbrengsten op de lange termijn. Het staat op het punt de grootste arcade in GameFi te worden en biedt een brede selectie van play-to-earn (P2E) games die gamers crypto-beloningen kunnen opleveren. Het heeft tot doel een centraal knooppunt voor de gaming community te creëren en alle MCADE-houders zowel informele als competitieve gameplay te bieden.

Het project biedt extra functies die het ook onderscheidend maken in de wereld van GameFi. Gebruikers hebben toegang tot gloednieuwe methoden om rechtstreeks op het Metacade-platform crypto-inkomsten te verdienen, bekend als create-to-earn, compete-to-earn en work-to-earn.

Create-to-earn beloont gebruikers met MCADE-tokens voor het leveren van nuttige bijdragen aan andere leden van de community. Bijdragen kunnen bestaan uit het plaatsen van beoordelingen, interactie met andere leden en het delen van de laatste informatie over hoe de speelervaring op zowel Metacade als play-to-earn in het algemeen kan worden gemaximaliseerd.

Compete-to-earn omvat toernooien met betaalde toegang, waar gebruikers tegen elkaar kunnen strijden om kans te maken op aanzienlijke prijzen die worden betaald in MCADE-tokens. Deze toernooien worden gerangschikte evenementen, waar gamers hun vaardigheden kunnen aanscherpen in een verscheidenheid aan arcadespellen om de ultieme overwinning te behalen.

Work-to-earn is een unieke methode om Metacade gebruikers te helpen bij het starten van een carrière in Web3. In 2024 zal een vacaturesite live gaan op het Metacade platform, dat tot doel heeft gebruikers in contact te brengen met vacatures bij verschillende Web3-projecten. Bovendien kunnen leden van de Metacade community de kans krijgen om gloednieuwe blockchain-games uit te testen en meer MCADE-tokens te verdienen voor het geven van feedback aan de ontwikkelingsteams.

Waarom zou je MCADE kopen?

Het MCADE-token heeft onlangs het begin van zijn presale evenement aangekondigd. Sindsdien heeft het token meer dan $1 miljoen aan investeringen aangetrokken. Presales zijn een zeldzame mogelijkheid om in het vroegste stadium betrokken te raken bij crypto projecten, en projecten met sterke fundamenten, zoals Metacade, leveren vanaf dit moment vaak waanzinnige winsten op.

Een andere reden waarom Metacade de beste crypto voor de lange termijn is, is dat MCADE wordt gelanceerd tijdens de bearmarkt. Het token zal waarschijnlijk omhoog schieten tijdens de volgende bullmarkt, waarbij experts een prijs tussen $4-6 voorspellen. Ter vergelijking: de huidige prijs van $0,01 ziet er extreem ondergewaardeerd uit.

MCADE is zonder twijfel het beste crypto project voor de lange termijn voor online geld verdienen door te investeren met een enorm rendement. Beleggers hebben momenteel de kans om mee te doen tegen extreem lage prijzen en kunnen de komende jaren meer dan 250x winst zien.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale <<<

Synapse (SYN)

Synapse is een cross-chain messaging-protocol dat veilige interoperabiliteit tussen onafhankelijke blockchain-netwerken mogelijk maakt. In de loop van de tijd wordt algemeen verwacht dat blockchains volledig interoperabel zullen worden. Er zijn echter beveiligingsrisico’s verbonden aan het overbruggingsproces, aangezien blockchains doorgaans niet zijn ontworpen om met elkaar te communiceren.

Synapse probeert dit probleem op te lossen door een veilige methode te creëren voor het delen van willekeurige gegevens tussen blockchains. Het netwerk heeft tot doel het delen van informatie volledig veilig te maken, wat het kwalificeert als een groot crypto project op lange termijn. Deze informatie kan smart contract instructies omvatten, die gedecentraliseerde applicaties (dApps) helpen om op meerdere blockchains te starten zonder dat ze elke keer onafhankelijk hoeven te worden geprogrammeerd.

De Synapse Bridge is de eerste dApp die is gebouwd met het Synapse protocol. Het kan digitale activa veilig overbruggen over bijna 20 verschillende blockchains, waaronder Ethereum, Avalanche, Polygon en Dogechain. Synapse ondersteunt Ethereum Virtual Machine (EVM), wat betekent dat dApps van veel andere blockchains eenvoudig op het netwerk kunnen worden geïmplementeerd met weinig tot geen wijzigingen aan de backend.

Waarom zou je SYN kopen?

De toekomst van blockchain ligt in interoperabiliteit. Alle onafhankelijke blockchains worden verbonden om één ecosysteem van netwerken en dApps te creëren, met een verbeterde gebruikerservaring dankzij snellere en goedkopere transacties. Synapse is een geweldige crypto voor de lange termijn omdat het kan helpen een interoperabele toekomst in te luiden met zijn veilige cross-chain-oplossing.

Het SYN-token werd eind 2021 gelanceerd, wat betekent dat het een crypto-bullmarkt nog niet volledig heeft meegemaakt. De prijs zou daardoor de komende jaren omhoog kunnen schieten, waardoor Synapse een van de beste crypto’s voor de lange termijn wordt voor online geld verdienen met enorme opbrengsten.

DogeChain (DC)

DogeChain (DC) is een goede crypto voor de lange termijn omdat het een Layer 2-oplossing is voor de Dogecoin (DOGE) blockchain. DOGE is een van de grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie (mcap) en een wereldberoemde meme-coin. DOGE heeft geen bruikbaarheid gehad sinds het voor het eerst werd gemaakt; DC wil dit echter veranderen door dApps naar DOGE te brengen.

DogeChain gebruikt een proof-of-stake (PoS) consensus mechanisme dat compatibel is met EVM. Met PoS kunnen transacties met hoge snelheid en tegen lage kosten over het netwerk worden verzonden, terwijl EVM-compatibiliteit ontwikkelaars in staat stelt om elke vorm van blockchain-applicatie op DogeChain te lanceren, inclusief games, DeFi-services en NFT’s.

Aangezien DOGE een van de grootste cryptocurrencies in Web3 is, heeft het een groot aantal toegewijde houders binnen zijn community. Het brengen van echte utility naar deze community zou enorm populair kunnen zijn, aangezien DogeChain het Dogecoin-ecosysteem in staat stelt om te wedijveren met andere grote blockchains in termen van functionaliteit.

Waarom zou je DC kopen?

DogeChain lost het grootste nadeel op voor Dogecoin, dat al een van de grootste cryptocurrencies is met een mcap van $9 miljard. Het DC-token is ook relatief nieuw en wordt gelanceerd in september 2022, waardoor het een groot potentieel heeft als crypto voor de lange termijn.

In de loop van de tijd heeft DC het potentieel om een aanzienlijk percentage van de DOGE mcap aan te trekken, aangezien DOGE-houders naar het ecosysteem verhuizen om een breder scala aan diensten te gebruiken.

Tegen de huidige prijs van $0,067 zou DogeChain tussen nu en de volgende crypto-bullmarkt aanzienlijk kunnen groeien. Als gevolg hiervan is DC een van de beste crypto’s voor de lange termijn om te kopen voor online geld verdienen met een enorm rendement.

Illuvium (ILV)

Het tweede GameFi-project dat op de lijst staat van langlopende crypto projecten voor enorme opbrengsten is Illuvium. Illuvium is een metaverse in een open wereld die Unreal Engine-graphics gebruikt om een meeslepende game-ervaring te bieden. Spelers kunnen digitale activa kopen, verkopen en verzamelen in de vorm van NFT’s, die kunnen worden gebruikt om tegen andere spelers te vechten in PvP-wedstrijden.

Omdat de game is gebouwd met behulp van blockchain-technologie, heeft Illuvium crypto-beloningen geïntegreerd. P2E-mechanismen helpen het niveau van onderdompeling te verbeteren en bieden een essentiële stimulans voor spelers om verder te komen in het spel. Illuvium is beschreven als de eerste AAA-game die op de blockchain is gebouwd en heeft een grote aanhang getrokken sinds de ontwikkeling ervan in 2020 begon.

Illuvium maakt gebruik van het Immutable X Layer 2-netwerk dat is gebouwd op Ethereum. Immutable X biedt een methode voor het schalen van applicaties met een speciale focus op NFT-functionaliteit, met als opvallend kenmerk van het netwerk de gevoelloze NFT-transacties. Hierdoor kunnen Illuvium-spelers vrijwel direct in-game NFT’s minten met 0 gaskosten.

Spelers kunnen ook profiteren van een reeks verschillende DeFi-services in het Illuvium-ecosysteem, waaronder staking om een passieve opbrengst op ILV-tokens te verdienen, en het ruilen van digitale activa met behulp van de IlluviDEX.

Waarom zou je ILV kopen?

ILV heeft unieke tokenomics, waar slechts 10.000.000 tokens beschikbaar zijn. Dit is minder dan de helft van het maximale aanbod van Bitcoin, wat een van de meest schaarse cryptocurrencies is. Aangezien ILV schaarser is dan BTC, heeft het de potentie om een hoog prijsniveau per ILV-token te bereiken, waardoor het een sterke crypto voor de lange termijn is.

Tijdens de bullmarkt van 2021 was elk ILV-token $1148 waard. Sindsdien is het token gedaald tot onder de $40. Het ILV-token zou de komende jaren zijn vorige recordhoogte ooit kunnen terugwinnen. Het is een van de beste lange termijn crypto’s om te kopen voor online geld verdienen met een enorm rendement.

Solana (SOL)

Solana is een PoS-blockchain van de volgende generatie die een hoge transactie doorvoer en lage netwerkkosten kan bieden. De blockchain is de thuisbasis van een groot ecosysteem van dApps en kan de wereldwijde acceptatie van cryptocurrency helpen ondersteunen omdat het een zeer schaalbare blockchain-oplossing is.

Het PoS-protocol van Solana wordt gecombineerd met een nieuw proof-of-history consensus mechanisme. Hierdoor kan de blockchain extreem snel consensus bereiken, wat resulteert in een snelle blokfinaliteit voor het verwerken van transacties.

Na een explosieve bull run in 2021 heeft Solana flink geleden tijdens de bearmarkt van 2022. Dit is grotendeels te danken aan de nauwe relatie van het project met FTX en Alameda, die in november 2022 failliet gingen. Sindsdien is het SOL-token met meer dan 70% in waarde gedaald.

Desondanks blijft Solana een van de grootste Web3-ecosystemen en staat het los van zowel FTX als Alameda. Het netwerk ondersteunt een reeks populaire NFT-collecties en er zijn veel handige dApps waar blockchain-gebruikers van kunnen genieten. De blockchain blijft werken en zal naar verwachting de komende jaren uitbreiden.

Waarom zou je SOL kopen?

SOL is momenteel geprijsd op slechts $10,45, veel lager dan de recordhoogte van $260. Het Solana-team ontwikkelt een mobiele telefoon die perfect geschikt is om Web3 dApps te ondersteunen, wat kan helpen om het aantal gebruikers binnen het Solana-ecosysteem in de loop van de tijd te vergroten.

SOL zal naar verwachting herstellen van zijn recente dip en mogelijk zijn vorige all-time high terugwinnen. Met dat in gedachten is SOL zeker een van de beste crypto projecten voor de lange termijn om nu te kopen voor online geld verdienen met een enorm rendement.

Metacade: het beste crypto project op lange termijn voor enorme opbrengsten

De bètafase van de MCADE-presale was snel uitverkocht. In totaal werden 140.000.000 MCADE-tokens verkocht, wat neerkwam op een fondsenwerving van $1,12 miljoen die in slechts meer dan 3 weken de deuren sloot.

De prijs van MCADE zal in de loop van de presale geleidelijk stijgen van $0,008 naar $0,02, en elke investeringsronde (9 in totaal) zal naar verwachting volledig uitverkocht zijn. Dit betekent dat beleggers een beperkte tijd beschikbaar hebben om mee te doen voordat de prijs stijgt, dus tijd is van essentieel belang voor elke crypto-investeerder die de fenomenale MCADE tegen de huidige waarde aan zijn portefeuille wil toevoegen. De winsten op lange termijn kunnen buitengewoon zijn.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: