Veilig internetten op je vakantie bestemming; 3 tips

Wanneer je gaat reizen is internetten iets die zeker niet mag ontbreken. Je regelt de meeste boekingen online tijdens je reis. Vanaf het begin tot het einde van de vakantie ga je willen genieten van de leuke reacties die je krijgt op je foto’s op social media. Maar niet alles mag gedeeld worden. Toch zijn er hackers die in je systeem kunnen en belangrijke gegevens eruit halen. Vaak genoeg is er gratis Wifi wanneer je op vakantie gaat, maar niet alle openbare netwerken zijn beveiligd. Je gaat je online privacy moeten beschermen tijdens het reizen. Hoe bescherm je je internet privacy? Om veilig te internetten tijdens je vakantie kun je deze 3 tips volgen.

Browserbeveiliging

Als je op je vakantie plek bent zul je vaak genoeg wel gebruik kunnen maken van wifi. Maar niet alle wifi netwerken zijn beveiligd. Hackers kunnen gemakkelijk in het systeem. Door je browser te beveiligen kun je beschermt internetten. Onbeveiligde wifi netwerken vind je vaak genoeg in hotels, luchthavens of internetcafés. Niet in alle landen heb je toegang tot bepaalde websites. Maar als je het browser beveiligd kun je er wel in. Curacao all inclusive boeken heeft veilig internetten.

Een VPN is ook een ander manier van browserbeveiliging. De VPN is een tussenverbinding om toegang te krijgen tot het internet. Een VPN is een betaald optie. Je kunt online betalen met je credit card of betaalpassen.

Tweestapsverificatie

Heb je meegemaakt dat je toestemming moet geven wanneer je ergens anders gaat inloggen met je account? Dit noem je een tweestapsverificatie. De tweestapsverificatie kun je toepassen voor al je belangrijke accounts. Heb je dit niet kunnen doen voordat je op vakantie bent gegaan? Je kunt dan de incognitobrowser gebruiken om in je gegevens te gaan. Maar zorg er wel voor dat je de cache, geschiedenis en browser wist voordat je erin gaat. All inclusive aruba boeken is mogelijk online.

Wachtwoorden versterken

Tegenwoordig heb je voor de meeste websites een account nodig. Om veilig te kunnen internetten ga je een sterke wachtwoord moeten gebruiken. Deze bestaat uit een lang woord met tekens en cijfers. Deze wachtwoorden zijn moeilijk te raden door hackers. Je wachtwoord moet je ook nooit opslaan in je computer. Schrijf het op of bewaar het in je mobiel of USB. Maak daarom een wachtwoord die je ook gemakkelijk gaat herinneren. Maar het moet niet iets zijn die je dagelijks doet. Andere kunnen het sneller raden. Het is ook goed als je geen hobby zet als wachtwoord.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: