Veilige online crypto kopen, hoe doe ik dat?

Ben je van plan te beleggen in crypto? Wil je dat op een veilige manier doen? Het wordt dan tijd dat je een rekening aanmaakt bij Bitvavo, Kraken, Binance, LiteBit of Okex. Deze zijn de in Nederland gevestigde betrouwbare exchanges. Grotendeels van deze brokers bieden jou de mogelijkheid om met IDEAL te betalen. Wil je populaire crypto kopen? Wacht niet langer en neem een kijkje bij een van deze exchanges.

Populaire munten

De top 3 cryptomunten met een rooskleurige toekomst zijn Bitcoin, Ethtereum en Ripple. Als we kijken naar de koersverwachting van deze drie munten is het onopmerkelijk dat zij goed presteren. Met een rendement van 34,24% heeft Ethereum een positie kunnen bereiken als 5e best presterende munt van april. Bitcoin is als 9e best presterende munt met een rendement van 27.65% uit de bus gekomen. Ripple heeft hierbij de 16e plaats kunnen bereiken met een rendement van 16,53%. Het blijkt dat deze munten hun verliezen weten te verminderen.

Veilig crypto kopen

Een veilige manier om crypto te kopen is door het via een broker te doen of een bitcoin app gebruiken. Enkele handige en goede cryptoapps zijn Bitvavo, LiteBit en Coinbase. Deze bevatten een grote klantenkring. Ze zijn gevestigd in Nederland met Coinbase op na. Deze is een internationale Amerikaanse exchange die in 32 landen klanten heeft. LiteBit en Bitvavo zijn gevestigd in Nederland en staan ingeschreven bij De Nederlandsche Bank.
Het is dus belangrijk dat u een crypto app download. Hierdoor kunt u op een veilige manier overgaan tot het kopen van cryptomunten. U bepaalt zelf welke app u wenst te gebruiken. Dit is in principe eenvoudig. U kijkt naar wat het meest belangrijk voor u is en u aanspreekt. Ook is het goed dat u de app gebruikt die past bij uw beleggersprofiel.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: