Verge verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$0,02

+0,15%

+20,39%

+406,08%

Bitvavo

De laatste prijs voor Verge staat momenteel op $0,02. De afgelopen 24 uur was $0,02 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $0,02.

Verge heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Verge koers verwachting, wat het laatste Verge nieuws is, wat de Verge is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Verge.

Mocht je nog niet weten waar je Verge (XVG) kan kopen, dat kan bij Bitvavo (wereldwijd grootste exchange) of je het eenvoudig via iDeal kopen bij Binance in Nederland & België.

Wat is Verge?

Verge is een nieuwe, op privacy gerichte cryptocentrische valuta die vroeger “Dogecoin Dark” heette.

In 2013 en 2014 nam de vraag naar anonieme cryptocurrency’s gestaag toe, omdat de liefhebbers van cryptocurrency’s zich al snel realiseerden dat Bitcoin-betalingen aan de ketting niet zo privé zijn als de meeste oorspronkelijke investeerders. In een poging om dit probleem te verbeteren, werd Dogecoin Dark in september 2014 opgericht met het tweeledige doel van maximale anonimiteit en echte decentralisatie. Bijna twee jaar na de lancering van Dogecoin Dark werd het team omgevormd tot Verge met dezelfde doelstellingen op het gebied van privacy en decentralisatie.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 342 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester

De koersverwachting van Verge | 2021 – 2025

Verge is een snel groeiende cryptocurrency. De Verge heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Verge. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Verge is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Verge voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Verge koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Via onderstaande grafiek is ook goed te zien wat de hoogste prijs in het verleden is geweest, dit geeft altijd een interessant beeld wat de Verge alleen al zou behalen zou die terug zijn op de vorige piek.

Waarom stijgt Verge?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Verge nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Verge nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

verge

Wat zijn onze Verge (XVG) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Verge is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Verge zijn dan ook erg positief.