Creative Commons logo© Mijn Online IDentiteit 2014

Op de hele inhoud van het ebook LinkedIn tips voor personal branding, waaronder begrepen alle teksten en afbeeldingen, rusten auteursrechten. Voor de samenstelling hiervan heb ik tijd en moeite geïnvesteerd. Daarom behoud ik mij uitdrukkelijk mijn auteursrechten op deze inhoud voor.

Je mag deze handleiding gebruiken en verspreiden, maar alleen wanneer dat gericht is op eigen individueel gebruik. Voor het gebruik en verspreiden van de inhoud voor commerciële doeleinden moet je vooraf schriftelijke toestemming aan mij vragen. Het (gedeeltelijk) overnemen of bewerken van de inhoud is zonder mijn toestemming ook niet toegestaan.

Wanneer deze voorwaarden niet worden gerespecteerd, zal ik moeten overgaan tot het beschermen van mijn auteursrechten. Ik zal in dat geval een volledige vergoeding van mijn schade vorderen en van de kosten die ik daarbij heb moeten maken.

Het ebook LinkedIn tips voor personal branding en de inhoud daarvan, is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie.

Klik op onderstaande link voor een kopie van de licentie.

Creative Commons Licentie
Dit werk is valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland-licentie.