Waarin investeren voor 2022?

Mijn online beleggen identiteit voor 2022. Wil je in 2022 aan de slag gaan met vermogensgroei? Dan is het belangrijk om te weten waar je dan in moet investeren. Is het nog altijd een goed idee om in aandelen en obligaties te gaan? Moet je voor huizen of ander vastgoed kiezen? Of zijn er andere mogelijkheden waar je het nodige aan kan verdienen? Het is belangrijk om eens te bekijken wat er mogelijk is. In 2021 deden de beleggers goede zaken, dus daar wil je in 2022 ook wel van profiteren. Een goede aanpak is dan dus wel heel belangrijk.

De juiste aandelen kiezen

Het is nog altijd zo dat vooral met aandelen goede slagen zijn te slaan. Daar wil je dus ook als belegger optimaal van profiteren. Het is dan alleen wel belangrijk om de juiste aandelen te kiezen. Zo worden door veel experts de tech-aandelen op dit moment flink aangeprezen. Dit komt omdat deze vaak snel groeien en dat gaat beter op het moment dat de rente laag is, zoals in 2022 nog altijd het geval is. Dit wordt dan ook als een betere optie gezien. Inflatie is minder van invloed op aandelen dan voorheen het geval was, zo is ook gebleken. Dat speelt ook mee.

Niet gaan voor obligaties

Het is ook belangrijk om niet te veel aandacht aan obligaties te besteden. In de afgelopen jaren waarin dit juist de producten waar je van kon profiteren door de dalende rente. De rente kan alleen niet heel veel verder meer dalen en zal eerder gaan stijgen. Daardoor worden obligaties dus veel minder aantrekkelijk. Dit is eigenlijk afwijkend van hoe dat met aandelen werkt, die er wel voordeel van kunne hebben op de wat langere termijn. Probeer dus niet te veel aandacht te besteden aan wat je met obligaties zou kunnen doen.

Inzetten op crypto?

Er is ook nog een andere markt die tegenwoordig altijd bekeken moet worden als het om investeren gaat. Dat is natuurlijk de markt van de cryptomunten. In het jaar 2021 konden beleggers hier een goede slag mee slaan omdat de meeste munten fors in prijs stegen. In 2022 is dat een vraagteken. Het is zeker zo dat er wel nog het nodige in de markt zit, maar op sommige plekken zijn de sentimenten ook aan het veranderen. Het is voor sommige mensen toch een vraagteken wat je nu eigenlijk aan de munten hebt. De vraag is dus welke waarde het houdt.

Beleggen in andere waardevaste producten

Er zijn natuurlijk ook nog allerlei andere waardevast producten waar je mee aan de slag kan gaan. Vastgoed is al heel lang heel populair. Dat is er ook nog eens in heel veel vormen, waardoor het voor hele grote groepen heel interessant kan worden om ermee aan de slag te gaan. Ook investeren in bijvoorbeeld muziekrechten, sneakers of unieke producten wordt steeds populairder. Daarnaast is er de opkomst van NFT’s voor digitale producten. Het is dus zeker ook de moeite waard om je daarin te verdiepen. Zo kan je iets vinden dat bij je past.

Het juiste product zoeken

Het is leuk om op zoek te gaan naar wat voor jou de ideale mogelijkheden zijn. Daar kan je ook hulp bij vragen van echte kenners zoals, Evi van Lanschot. Het is zeker slim om eens wat verschillende indrukken op te doen. Dat doe je bijvoorbeeld door meerdere specialisten op verschillende vlakken aan te spreken. Zo kan je over de diverse markten het juiste beeld vormen. Dat helpt je om er een goed beeld van te vormen. Met als voordeel dat de kans op een goede investering met een goed rendement een flink stuk groter wordt. Dat is waar je naar zoekt.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: