Yearn Finance koers verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$34.291,00

-3,26%

+3,10%

+144,15%

Bitvavo

De laatste prijs voor yearn.finance staat momenteel op $34.291,00. De afgelopen 24 uur was $35.630,00 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $33.726,00.

yearn finance

Wat is Yearn Finance?

Yearn Finance is een decentraal vermogensbeheerplatform dat meerdere toepassingen kent, variërend van liquiditeitsvoorziening, kredietverlening tot verzekeringen. Het meest prominente product in het ecosysteem is Vaults, die de opbrengst van de gebruikers maximaliseren door middel van verschillende opbrengststrategieën die door de gemeenschap worden voorgesteld.

Eerder bekend als iEarn, Yearn Finance , werd opgericht door één enkele ontwikkelaar, Andre Cronje. Nadat hij in februari 2020 een exploot had gedaan, kondigde Andre aan dat hij zich terugtrok uit het project, nadat hij geconfronteerd werd met tegenspoed van de gemeenschap. Hij keerde later terug en het project werd omgedoopt tot Yearn Finance met de introductie van een reeks nieuwe tools zoals Earn, Vaults, yInsure en StableCredit. Het project steeg naar bekendheid na de introductie van zijn inheemse YFI-markering. Voorafgaand aan zijn lancering, had het protocol rond $8 miljoen in activa onder beheer die snel toenamen.

Yearn Finance heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Yearn Finance koers verwachting, wat het laatste Yearn Finance nieuws is, wat de Yearn Finance is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Yearn Finance. YFI is een sub-governance penning van Yearn.Finance. Het is gemaakt door Andre Cronje en zijn team. Het Defi-project heeft geen voorbewerkte munten, geen voorverkoop, geen investeerders. Alleen DeFi. Andre, de maker, beschrijft YFI als “0 financiële waarde” munt.

yearn.finance is een systeem dat afhankelijk is van andere DeFi diensten zoals Aavesome, BalancerLabs, Uniswap, en nog veel meer. Een van de centrale praktijken van Yearn is dat je je stablecoins zoals DAI, USDC, TUSD, USDT, etc. kunt inzetten om passief inkomen te verdienen. Dit biedt een manier om deel te nemen aan crypto zonder blootstelling aan onstabiele activa! YFI wordt toegekend aan specifieke liquiditeitsverschaffers in het yearn ecosysteem.

Investeren in Yearn Finance? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Open website Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo Bitvavo
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 338 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester

De koersverwachting van Yearn Finance

De technische analyse van Yearn Finance ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn. Het verhandelen van een Yearn Finance op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Yearn Finance, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Yearn finance verwachting

gebruik zullen van maken van Yearn Finance. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Yearn Finance is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beïnvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Yearn Finance voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Yearn Finance koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Wat kan een Yearn Finance munt waard worden in 2022-2025?

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste Yearn Finance nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project. Een Yearn Finance kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de Yearn Finance toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

Waarom stijgt Yearn Finance?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Yearn Finance nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Yearn Finance nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn. Bekijk hieronder in de grafiek de koers van YFI van de afgelopen periode.

Crypto Yearn Finance nieuws

2021 wordt een goed jaar voor Yearn Finance. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van Yearn Finance.

Yearn Finance prijsverwachting 2021-2022-2023

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Yearn Finance is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Yearn Finance zijn dan ook erg positief.

Yearn Finance kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.