Zcash verwachting

Huidige Koers 24 uur 30 dagen 1 jaar Te koop bij:
$149,24

-7,25%

+34,57%

+148,01%

Binance

De laatste prijs voor Zcash staat momenteel op $149,24. De afgelopen 24 uur was $163,44 de hoogste prijs en de laagste prijs binnen 24 uur was $147,50.

Zcash heeft zich inmiddels gestabiliseerd als een serieus project tussen alle blockchain en crypto projecten. In dit artikel zullen wij daarom wat meer vertellen over de Zcash koers verwachting, wat het laatste Zcash nieuws is, wat de Zcash is en gaan we wat verder in op de verwachtingen van Zcash.

Mocht je nog niet weten waar je Zcash (ZEC) kan kopen, dat kan bij Binance (internationale exchange) ook kun je het eenvoudig kopen bij een ander exchange: Litebit.

zcash

Wat is Zcash?

Zcash is een privacybeschermende cryptografie die anonieme waardeoverdracht mogelijk maakt met behulp van nul-kennis-cryptografie. Het protocol biedt de mogelijkheid om transacties ofwel af te schermen, in welk geval ze volledig anoniem zijn, ofwel transparant, in welk geval ze zichtbaar zijn op de Zcash blokketen. Zcash betaalt een deel van zijn blokbeloningen uit, de “Founder’s Reward” genoemd, om de ontwikkeling van het protocol te financieren. Momenteel wordt de Founder’s Reward toegewezen aan de Electric Coin Company en de Zcash Foundation, die respectievelijk het Zcash protocol ontwikkelen en beheren.

Zcash, voorheen bekend als “Zerocoin”, werd in 2013 opgericht en werd in eerste instantie voorgesteld als een experimentele uitbreiding van de privacy van Bitcoin met behulp van geavanceerde wiskundige technieken, genaamd “zero knowledge proofs”. Vanwege de nieuwigheid en de rekenkracht van het Zerocoin-protocol vonden de kernontwikkelaars van Bitcoin het echter onpraktisch om het te implementeren in het Bitcoin-protocol. Vervolgens hebben Zerocoin’s oprichtende wetenschappers van John Hopkins in samenwerking met onderzoekers van MIT en Tel Aviv University een nieuw protocol gecreëerd, “Zerocash” genaamd, met aanvullende verbeteringen aan het protocol die resulteerden in aanzienlijk efficiëntere nul-kennisproeven.

Crypto Zcash (ZEC) kopen? Dit kan bij onderstaande crypto brokers (exchanges):

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Binance Binance Open website Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 340 Binance Binance
Litebit Litebit Open website Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 8.9 Litebit Litebit
eToro eToro Open website Grote internationale exchange met vele opties 9.5 26 eToro eToro
FTX Exchange FTX Exchange Open website Vele cryptocurrency beschikbaar 8,9 FTX Exchange FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Open website Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester Bitcoinmeester

De koersverwachting van Zcash | 2021 – 2025

Zcash is een snel groeiende cryptocurrency. De Zcash heeft een groeiende community, meer developers die aan het project werken en is bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Zcash. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs op de lange termijn. Een prognose maken van de prijsverwachting van Zcash is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt. Omdat het grotendeels beinvloedbaar is door de markt. Maar door te kijken naar de gerealiseerde ontwikkelingen, nieuwe plannen, nieuwe partnerships en andere belangrijke zaken die effect hebben op de prijs is er wel te zien waar het naartoe kan gaan. Een exacte Zcash voorspelling prijs is niet uit te brengen.

Echte investeerders kijken ook sneller naar een timeframe van circa 5 jaar, wanneer er wordt geïnvesteerd is dit altijd het veiligst voor de lange termijn. Daarom is het beter om te kijken naar de Zcash koers verwachting van 2025. Omdat er op de korte termijn altijd obstakels kunnen zijn, zoals het niet behalen van een deadline, maar op de lange termijn ontwikkelt het project zich altijd verder. Veel geloven er ook in dat dit project makkelijk 10 keer over de kop gaan, dat zou betekenen dat elke investering van € 100 uiteindelijk € 1.000 kan waard worden in enkele jaren.

Waarom stijgt de Zcash koers?

Dit is natuurlijk het belangrijkste om te weten. Een crypto stijgt normaal als er positieve ontwikkelingen en positief Zcash nieuws is over wat het gaat in 2021 en in de verdere toekomst. De verwachting is dat mensen geloven dat het meer gebruikt gaat worden door personen en organisaties, wat leidt tot een stijging van de prijs. Meer mensen kopen vervolgens deze crypto waardoor de prijs stijgt. Het is daarom altijd goed even te kijken naar het actuele Zcash nieuws om te zien wat voor impact dit gaat hebben op de lange termijn.

Wat zijn onze Zcash (ZEC) verwachtingen?

Zoals eerder aangegeven is het altijd lastig een bedrag te noemen waar de prijs op eindigt in 2021, 2022, 2023 of verder. Maar wij zien erg veel positieve ontwikkelingen die zullen bijdragen aan het project en welke invloed dit zal hebben op de prijs. Wanneer je wilt instappen bij een Zcash is het altijd goed om te kijken naar de huidige koers, naar de koersverwachting en het laatste nieuws om wat te zeggen over de toekomstige prijs. Een strategie die velen hanteren en erg veilig is, is om continue wat bij te kopen elke maand, zodat je niet alles in één keer vast hebt zitten. Zo koop je als het daalt, maar ook als het stijgt en heb je een mooi gemiddeld. Dit is uiteraard anders voor traders die op de korte termijn winst willen maken natuurlijk, dan is het goed om te kijken welke nieuws er aan zit te komen en na een goede prijsstijging het weer te verkopen. Onze toekomstverwachtingen van Zcash zijn dan ook erg positief.

Zcash nieuws – Bekijk de video