Zo ontvang je sneller internet en tv voor een lagere prijs!

Snel internet heeft natuurlijk onze voorkeur en dan het liefst ook nog aan een zo laag mogelijke prijs. Grote kans dat je op dit moment meer betaalt dan nodig. Gelukkig kun je heel snel en eenvoudig checken of het voordeliger kan. En daarbij krijg je dan ook nog eens gratis extra’s aangeboden. We lichten graag het tipje van de sluier op!

Vergelijken van providers

Wie al jarenlang aangesloten is bij dezelfde provider doet er goed aan om het huidige abonnement onder de loep te nemen. Wie slim vergelijkt en overstapt kan namelijk tot wel €25 per maand besparen in het eerste jaar van het kersverse abonnement. Je hoeft overigens niet alle aanbieders af te zoeken, want vergelijken kan heel eenvoudig via de internet en tv postcode check van ProviderCheck.nl. Vul je adres in en je ziet direct alle aanbiedingen die voor jou beschikbaar zijn. Soms staat er naast de vaste korting ook nog een mooie cashback actie voor je klaar.

Sneller internet voor een lagere prijs

Door die welkomstkorting bij providers kan het zomaar zijn dat je sneller internet gaat ontvangen voor een lagere prijs. En dat komt altijd van pas, zeker in een tijd waarin we met steeds meer apparaten online gaan. Door de toenemende druk op de wifi kan de snelheid per apparaat namelijk afnemen. In de vergelijker ProviderCheck.nl zie je overigens ook direct of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Bij dit razendsnelle en stabiele internet zijn de download- en uploadsnelheid altijd gelijk. Door de korting in de eerste maanden van je abonnement hoeft dit zeker niet duurder te zijn dan je huidige niet-glasvezel abonnement. Controleer het zelf, want de aanbiedingen zijn wisselend.

Gratis extra’s bij overstappen

De korting loopt het hoogst op als je internet, televisie en eventueel bellen combineert, maar je kunt ook alleen kiezen voor internet. Het biedt je echter wel een aantal voordelen om tv er meteen bij te nemen. Je wordt namelijk verrast met tal van gratis extra’s. Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld een gratis smartwatch, wifiboosters of korting op je smartphone abonnement. Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook abonnementen op streamingsdiensten cadeau. Voorbeelden zijn ESPN Compleet, Film1, F1 TV, Viaplay en Canal+ Films en Series. Zo bespaar je dus niet alleen op de abonnementsprijs, maar ook nog eens op toegang tot een groot aanbod aan content.

Nog meer gratis streamingsdiensten

Krijg je geen genoeg van films, series en documentaires, dan overweeg je vast om een of meerdere abonnementen op streamingsdiensten te nemen. We raden je aan om eens rond te snuffelen in het aanbod streamingsdiensten Nederland. Waarom? Omdat je bij tal van aanbieders een gratis proefperiode meepakt. Bijvoorbeeld 30 dagen Amazon Prime, NPO Plus of NLZIET, twee weken Videoland en CineMember of zeven dagen Discovery+. Door die free trials om en om af te wisselen kun je gedurende een langere periode gratis genieten van blockbusters en bingewatch shows. Zonde om aan je neus voorbij te laten gaan.

Overstappen provider zo geregeld

Zijn er dan nog beren op de weg, oftewel redenen waarom je niet over zou stappen? Wel, veel mensen vermoeden dat dat overstappen een flink gedoe is. Gelukkig is het tegendeel waar en is dat zo geregeld. Je maakt namelijk gebruik van de overstapservice, wat wil zeggen dat je slechts je gegevens hoeft op te geven bij je nieuwe provider en die regelt vervolgens de rest. Waaronder het opzeggen van je oude abonnement, maar ook de installatie (met installatiegarantie). Bovendien krijg je vaak de aansluitkosten cadeau. Ben je overgestapt? Zet de afloopdatum van je nieuwe abo dan maar alvast in je agenda, om na die periode opnieuw korting te pakken. En met dat geld dat je overhoudt? Daarmee kun je bijvoorbeeld eens overwegen om in crypto te stappen.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: