Beste Crypto Bots

Hoewel we allemaal de emotionele rush van het kijken naar de crypto-markten op een dagelijkse basis kunnen waarderen, kunnen we ook toegeven dat het misschien niet de meest efficiënte manier is om te handelen. Dat is waar algoritmische crypto-handelsbots kunnen helpen. Wil jij dus cryptomunten kopen, dan is dit artikel een interessante voor je.

Het programmeren van een open source cryptobot die in staat is om te handelen op basis van gegevens en trends in plaats van op basis van emotionele impulsen, stelt cryptohandelaren in staat om de winst te laten groeien, het risico te minimaliseren en de verliezen over meerdere beurzen te beperken. Handelsbots stellen handelaren in staat om 24 uur per dag passieve inkomsten te ontvangen uit volledig geautomatiseerde transacties, waardoor u kunt profiteren van de uren dat u misschien niet beschikbaar bent om te handelen.

Er zijn een aantal platformen die algoritmische crypto daytraden handel ondersteunen, maar hieronder staan enkele van onze favoriete bots die werken.

Bitcoin Revolution

https://www.youtube.com/watch?v=RRWukUUpiSg&t=27s

In vergelijking met andere Bitcoin-handelrobots hieronder zijn de weinige aanwijzingen die aangeven waarom u met Bitcoin Revolution zou moeten gaan handelen.

Deze crypto app is zeer klantvriendelijk.

Bitcoin Revolution stelt dat het een hoge succesratio heeft. Vanaf de storting van $250 kan de handelaar veel gelijktijdige transacties plaatsen met slechts $25 per stuk.

Als een crypto handelsplatform biedt het zijn handelaren een demorekening aan. Voordat ze live gaan handelen met dit platform, is het raadzaam om de oefenrekening uit te proberen. Zodra de handelaren kennis maken met de software, kunnen ze doorgaan met live trading.

Deze trading app biedt educatieve webinars, en informatieve inhoud. De handelaar kan toegang tot het wanneer ze een storting toe te voegen, en ze kunnen verkennen opties aangeboden door de makelaar op het platform.

Bitcoin Revolution biedt toegewijde klantenondersteuning aan ten behoeve van haar handelaren. Ze hebben altijd toegang tot het team en bieden ook een live chat aan. In het geval dat de handelaar in contact wil komen met het admin-team, hoeft hij alleen maar een van de vertegenwoordigers van de klantenservice in te lichten.

Klik hier voor meer informatie over Bitcoin Revolution

Crypto Genius

Crypto Genius is een geautomatiseerd handelsplatform dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en algoritmen om potentieel winstgevende handelssignalen op te halen. Het gebruikt deze informatie om automatisch transacties te plaatsen met partnered brokers. Volgens zijn officiële website gebruikt de robot een set van 22 fundamentele en technische indicatoren om de koersbewegingen van een cryptocurrency-activum te voorspellen.

Crypto Genius biedt ook de mogelijkheid om handmatig te handelen voor deskundige handelaars. Hiermee kunnen handelaren handmatig handelsparameters voor een bepaald actief specificeren (bijvoorbeeld om Bitcoin te kopen tegen een bepaalde prijs). De robot scant vervolgens de crypto-markt 24/7 en voert de volgorde van de handel uit zodra aan de voorwaarden is voldaan. Dit stelt ervaren handelaren in staat om meerdere transacties in een veel sneller tempo en tegen de gewenste voorwaarden uit te voeren zonder de markten voortdurend in de gaten te houden.

Klik hier voor meer informatie over Crypto genius

Bitcoin Future

Bitcoin Future is een van de geautomatiseerde cryptohandelsplatformen die beschikbaar zijn voor alle beleggers in de crypto-markt. Het merk is vrij populair geworden en heeft in de loop der tijd een groot aantal gebruikers verzameld. Bitcoin Future kan gemakkelijk worden gebruikt om cryptocurrencies te verhandelen, omdat de gebruikers geen van de complexe handmatige handelsvaardigheden hoeven te leren en toe te passen die potentiële investeerders in de crypto-markt voor vele jaren hebben ontmoedigd.

Bitcoin Future Scam? Nee! Hoe werkt het?

Het geautomatiseerde handelssysteem Bitcoin Future beschikt over een autonome robot die geprogrammeerd is om goede deals op de crypto-markt te detecteren en te selecteren. Dit zijn potentieel winstgevende deals die door het systeem worden afgehandeld om de winst veilig te stellen. Het handelsproces draait om het kopen van cryptocurrencies tegen een lage prijs en het verkopen wanneer de marktwaarde van de gekochte crypto toeneemt.

Beleggers die met Bitcoin Future handelen, hoeven geen enkel onderdeel van het besturingssysteem af te handelen omdat het volledig geautomatiseerd is.

Klik hier voor meer informatie over Bitcoin Future

Wanneer moet je een Crypto Trading bot gebruiken?

Veel functies die een goed uitgevoerde bot voor u kan uitvoeren zijn rebalancing, portefeuillebeheer, datacollectie, slimme orderrouting, etc.

Wat kunt u precies verbeteren met trading bots? Laten we eens kijken.

#1 Repetitieve taken

Repetitieve taken kosten veel tijd en moeite. Met een crypto-handelsbot kunt u specifieke taken virtueel “kopiëren en plakken” om met gemak transacties uit te voeren. Een van de beste manieren waarop bots kunnen helpen met herhaling is in periodieke rebalances. Als u elk uur een rebalance wilt uitvoeren, dan moet u, zoals de naam al aangeeft, uw portefeuille elk uur opnieuw in evenwicht brengen. Dus, je hebt twee opties:

Stel elk uur het alarm in om je portefeuille weer in evenwicht te brengen en je verstand te verliezen.

Maak een trading bot en programmeer deze om uw portefeuille elk uur opnieuw in evenwicht te brengen tot het einde van de tijd.

#2 Timing

Timing en het bereiken van een hoge mate van nauwkeurigheid in uw handel is essentieel voor het handelen. Elke trade die u doet kan een enorme impact hebben op uw potentiële winst. Laten we een voorbeeld nemen. Stel dat de prijs van Bitcoin daalt, en u wilt uw positie verkopen op het moment dat BTC de $8.750 steunlijn raakt. Als u dit handmatig zou doen, zou u geduldig en zorgvuldig de prijsgrafiek in de gaten moeten houden, en zelfs dan mag u de trekker niet op het juiste moment overhalen. De bot kan eenvoudig geprogrammeerd worden om de markt te monitoren en een transactie op het juiste moment uit te voeren.

#3 Complicaties kunnen worden vereenvoudigd

Denk aan het voorbeeld van “smart order routing”.

Het idee is om transacties te routeren via talrijke handelsparen.

Elk handelspaar moet zorgvuldig worden bepaald op basis van de timing, de hoeveelheid activa en de handelskoers.

Deze hele route moet binnen een bepaalde termijn worden voltooid voordat de marktomstandigheden veranderen.

Het lijkt vrij eenvoudig te begrijpen, toch? De uitvoering van deze handel zou echter bijna onmogelijk kunnen zijn. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van de verschillende complexiteiten die in aanmerking moeten worden genomen tijdens de opleiding. Sommige strategieën zouden bijna onmogelijk uit te voeren kunnen zijn.

Trading bots kunnen worden gebruikt om deze ingewikkelde en schijnbaar onmogelijke strategieën met gemak te automatiseren.

Redenen voor het gebruik van bots crypto

In tegenstelling tot de traditionele markten slapen de crypto-markten nooit en is het mogelijk om te handelen in de huidige wereldwijde crypto-economie, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor handelaren vormt dit een dilemma – niemand kan de markt de hele tijd in de gaten houden. Crypto-marktdeelnemers zullen vertrouwd zijn met de sensatie van het wakker worden met een portefeuillewinst, en het omgekeerde is evenzeer waar – traders met open posities riskeren wakker te worden met een negatieve nieuwsgebeurtenis die een positie negatief heeft beïnvloed en tot een verlies heeft geleid. Enkele van de voordelen van het gebruik van een crypto trading bot platform zijn:

Bespaar tijd

Dit is het grootste voordeel dat geautomatiseerde handel en cryptobots bieden: efficiënte, regelgedreven handel zonder de markten in de gaten te hoeven houden. Zelfs actieve cryptohandelaren zijn soms niet in staat om tijd te besteden aan de markten. Geautomatiseerde handelsstrategieën bieden de middelen om handelswinsten te genereren zonder gebonden te zijn aan een scherm.

Vind nieuwe mogelijkheden

Een bot is altijd online en kan meedogenloos op de markten jagen voor een kans om 24 uur per dag en 7 dagen per week winst te maken. De volatiele crypto-markten kunnen zeer snel veranderen en bots staan altijd klaar om een verandering in de marktomstandigheden uit te buiten. Afhankelijk van welke parameters zijn ingesteld, zal de bot, zodra hij de kans ziet, deze uitvoeren.

Haal de emotie uit de handel

De traditionele daghandel is een van de meest stressvolle beroepen op de planeet. De volatiliteit in de crypto-markten versterkt deze stress nog meer. De cryptohandel kan een rollercoaster van emoties zijn, gekenmerkt door extreme hoogte- en dieptepunten. Mensen zijn emotionele wezens en gevoelig voor vele vooroordelen die de besluitvorming beïnvloeden. Dit kan leiden tot kostbare misrekeningen in de wereld van de cryptohandel met een hoge inzet. Een op regels gebaseerde, crypto bot trading strategie kan helpen een trader te beschermen tegen zijn eigen ergste vijand – zichzelf.

Genereer inkomen

In tegenstelling tot aandelen, betalen crypto activa geen dividend. Vanuit een beleggingsperspectief kunnen crypto-activa meer worden gezien als een grondstof. In een berenmarkt is er echter geen reden om een grondstof vast te houden, omdat deze geen rendement oplevert, afgezien van de prijsstijging, die in bearish condities onwaarschijnlijk is. Handelsbots kunnen cryptohouders een passief inkomen verschaffen, door hun crypto-activa via transacties te benutten. Deze inkomstenstroom is niet zo veilig of betrouwbaar als samengestelde dividenden, maar het is een van de weinige opties die beschikbaar zijn voor crypto-beleggers die van plan zijn hun activa voor de lange termijn aan te houden.

Als een handelaar een geautomatiseerde handelsstrategie kan creëren die goed presteert over een consistente periode, kan het een passief inkomen op lange termijn genereren. Kopieer handelsplatformen stellen beleggers zonder handelservaring in staat om de transacties van professionele handelaren te ‘kopiëren’, of om vooraf ingestelde algoritmische handelsstrategieën die door de platformen worden uitgevoerd, te kopiëren.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: