Bitcoin kopen via N26

Als je bitcoin wilt kopen, is het natuurlijk ideaal om dit gewoon bij N26 te kunnen doen. Helaas is dit niet mogelijk. Het kopen van bitcoin en crypto zul je moeten doen via een exchange of broker. Waar je N26 wel voor kunt gebruiken, is in het proces van geld storten bij je broker of exchange. Via N26 is het namelijk mogelijk om geld te storten naar je crypto account. Hierdoor is het mogelijk om verschillende soorten crypto, zoals bitcoin of ethereum te kopen.

In dit artikel gaan we kijken hoe crypto kopen via N26 gedaan kan worden!

Makkelijk crypto kopen met N26

Wil je bitcoin aanschaffen via N26? Gebruik dan dit stappenplan om snel je crypto te ontvangen!

  1. Stap 1: Maak een crypto wallet aan bij een broker
  2. Stap 2: Stort het geld van N26 naar je wallet
  3. Stap 3: Koop de crypto

Stap 1: Maak een crypto wallet aan bij een broker

Het eerste wat je moet doen, is een crypto wallet aanmaken bij een broker. Dit kan gedaan worden bij brokers, zoals Bitvavo of eToro. Het aanmaken van een crypto wallet is helemaal gratis.

Na je gratis ingeschreven te hebben, kun je je account verifiëren en aan de slag gaan met je wallet!

Stap 2: Stort het geld van N26 naar je wallet

Daarna is het belangrijk om geld van N26 naar je wallet te storten. Hier komt N26 dan ook goed van pas. Het is mogelijk om het geld snel te storten via iDEAL. Let op: Het geld staat niet altijd direct op je account!

Selecteer ‘storten’ op het dashboard van de broker. Vanuit hier kun je de betaalmethode (iDEAL) en daarna N26 selecteren!

Stap 3: Koop de crypto (Bitcoin bijvoorbeeld)

De laatste stap is het kopen van de crypto met het geld dat je op je account gestort hebt. Voordat je dit zomaar doet, moet je bepalen of het een goed moment is om in te stappen bij een bepaalde cryptocurrency. Als het een goed moment is, kun je je geld verwisselen voor de crypto die je wilt kopen (bijvoorbeeld bitcoin).

Als je Bitcoins wilt kopen, kun je via het dashboard Bitcoin selecteren. Vanuit hier kun je invullen hoeveel van je geld je wilt gebruiken om Bitcoin aan te schaffen.

Na dit ingevuld te hebben, kun je op ‘kopen’ klikken. Nu heb je voor het eerst crypto gekocht via N26!

Waarom is het nog niet mogelijk om Bitcoin te kopen bij N26?

Veel banken vinden crypto nog een lastig onderwerp. Aangezien de crypto koers veel pieken en dalen heeft gehad, zijn ze er nog niet over uit of ze zelf ook crypto aan willen gaan bieden. Vooral omdat de cryptomarkt nog veel aan het ontwikkelen is, vinden ze dit best lastig. Bitcoin kopen via N26 is daarom nog niet mogelijk.

Ook voor N26 is het nog niet helemaal duidelijk wat ze met crypto willen. Tot op de dag van vandaag is het daarom nog niet mogelijk om crypto direct bij N26 te kopen. Gelukkig kun je N26 wel gebruiken om crypto te kopen.

Vragen over crypto kopen via N26

Het is nog niet mogelijk om crypto via N26 te kopen. Wel kun je N26 gebruiken om geld te storten naar je crypto wallet. Om dit te doen hebben we hierboven een stappenplan gemaakt. 

Crypto kun je wel kopen via Bitvavo of eToro. Via N26 kun je geld storten naar je wallet op deze platforms om crypto te kopen. Het stappenplan hierboven legt uit hoe je dit goed kunt doen!

Het is niet duidelijk of het in de toekomst mogelijk gaat worden om via N26 crypto te kopen. Wij weten nog niet of de banken crypto gaan omarmen. Daarom kunnen wij niet zoveel zeggen of je in de toekomst via N26 crypto kunt kopen.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: