Goedkoop de badkamer renoveren

Als je wilt besparen op de renovatie van je badkamer, zijn er veel opties om dat te doen zonder te hoeven inleveren op kwaliteit of stijl. Het renoveren van je badkamer kan veel geld kosten, vooral als je het uitbesteedt aan professionals. In dit artikel zullen we enkele tips delen om je badkamer te renoveren met een minimaal budget.

 

Ruimte besparen en organisatie

Het toevoegen van een badkamermeubel met spiegelkast is een geweldige manier om ruimte te besparen en je badkamer er georganiseerd en netjes uit te laten zien. Een spiegelkast biedt opslagruimte voor je toiletartikelen, terwijl het ook als spiegel fungeert. Een badkamermeubel met spiegelkast kan variëren in grootte en ontwerp, en je kunt er een vinden die past bij de stijl van je badkamer.

 

Zelf klussen in plaats van hulp inhuren

Naast het toevoegen van een badkamermeubel met spiegelkast zijn er andere manieren om geld te besparen bij het renoveren van je badkamer. Een van de meest effectieve manieren om geld te besparen, is door het zelf te doen. Als je handig bent, kun je veel van het werk zelf doen, zoals het schilderen van de muren, het installeren van nieuwe verlichting, het plaatsen van tegels en het installeren van sanitair. Het enige waar je echt professionele hulp bij nodig hebt, is als je het leidingwerk moet verplaatsen of aanpassen.

 

Leidingen laten liggen

Als je van plan bent om veel sanitair te renoveren in je badkamer, overweeg dan om de indeling hetzelfde te houden om de leidingen niet te hoeven verleggen en geen tegels te hoeven uitbreken. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook het risico op lekkages. Controleer wel de zichtbare leidingen tijdens de renovatie.

 

Tegels handig upgraden

Als je tegels kapot zijn of niet naar je smaak zijn, overweeg dan om nieuwe tegels te plaatsen. Je kunt kosten besparen door nieuwe tegels over de oude heen te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de vloer iets hoger kan komen te liggen. Overweeg anders het schilderen van de oude tegels met speciale verf die tegen vocht kan om de uitstraling van je badkamer te veranderen zonder veel geld uit te geven.

 

Wachten op uitverkoop en acties

Een andere manier om geld te besparen is door slim in te kopen. Wacht op de uitverkoop om de producten te kopen die je nodig hebt voor je badkamerrenovatie. Het kan ook lonen om bij verschillende winkels te kijken en prijzen te vergelijken voordat je iets koopt. Je kunt ook kortingsbonnen en acties gebruiken om geld te besparen op je aankopen.

 

Hergebruiken en keuzes maken

Een laatste tip voor het renoveren van je badkamer met een minimaal budget is om de bestaande elementen te hergebruiken. Als je bijvoorbeeld tevreden bent met je douchecabine, hoef je deze niet te vervangen. In plaats daarvan kun je de douchecabine een goede schoonmaak geven of de gordijnen vervangen. Jouw budget kan dan naar andere dingen gaan.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: