Laat zien wie je bent met je smartphone hoesje

We zijn allemaal online en soms meer dan we zouden willen. Dat is eigenlijk niet zo vreemd, want bijna alles doen we digitaal met je smartphone als life line. Afspraken inplannen, bitcoins bijhouden, updates plaatsen op social media, nieuws lezen en films streamen; wat moeten we als digitale nomade zonder onze mobiele telefoon? Met deze tips heb je je mobiel niet alleen altijd herkenbaar en snel bij de hand, maar ook altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Zo ben je altijd bereikbaar en kun je je digitale trektocht met gemak voortzetten. 

Herkenbaar uiterlijk

Met zoveel mobiele telefoons bij elkaar in een bedrijf op de vergadertafel wil je die van jou direct kunnen herkennen. Dankzij Smartphonehoesjes.nl heb je voor je mobiel altijd een passend hoesje, geheel in je eigen stijl. Er is natuurlijk een ruime keuze aan standaard hoesjes die wellicht je stijl perfect weerspiegelen en aansluiten bij de laatste trends, maar je kan ook zelf een hoesje ontwerpen. Met een foto van je favoriete huisdier erop bijvoorbeeld. Of die ene foto van die vakantie met dat prachtige uitzicht… Zo krijgt je mobiele telefoon een heel herkenbaar, persoonlijk en vooral uniek uiterlijk.

Bedrijfslogo op het hoesje

Natuurlijk kun je voor verschillende gelegenheden een ander smartphone hoesje ontwerpen. Zo ben je altijd op iedere situatie voorbereid en komt je mobiel in stijl voor de dag. Een persoonlijke foto of tekst laat natuurlijk wel je persoonlijkheid zien, maar is dat ook hoe je op anderen wil overkomen in een zakelijke relatie? Een zakelijk hoesje is uiteraard zo ontworpen. Hou het smaakvol, maar voeg wel een beetje van jezelf toe. Want het is nog steeds jouw mobiele telefoon. Ben je zzp-er? Maak dan gebruik van de zichtbaarheid van je telefoonhoesje en promoot je bedrijf met een logo, website of bedrijfsnaam. Dat helpt mee aan je herkenbaarheid. 

Altijd opgeladen

‘Help! Mijn batterij is leeg!’ Ken je dat gevoel, waarvan je denkt dat je het niet tot huis gaat halen met je smartphone? Met een powerbank kun je gemakkelijk onderweg je mobiel opladen – zorg er wel voor dat je powerbank iedere avond aan de oplader gaat natuurlijk. Een powerbank is een accu waar je je smartphone op aansluit met een USB kabeltje. Hierdoor laadt je mobiele telefoon snel op. Voor het snelste resultaat is het aan te raden om tijdens het opladen met een powerbank de mobiele telefoon even niet te gebruiken. Wist je overigens dat het niet goed is om de batterij van je mobiel helemaal leeg te laten lopen? Je kan het beter beetje bij beetje opladen. Een powerbank helpt daarbij!

Eigen ontwerp

Powerbanks zijn er – net als mobiele telefoons – in allerlei soorten, maten, uitvoeringen en kleuren. Maar hoe leuk is het als je powerbank ook een eigen ontwerp heeft? Bijvoorbeeld met je bedrijfslogo, een eigen foto of een slogan. Het is allemaal mogelijk. En het grootste voordeel van een powerbank met eigen ontwerp? Het valt op. Dus je hebt het zo uit je tas gevist als je de mobiele accu nodig hebt. Laat ook gerust je mobiel met powerbank in het zicht liggen, zodat ook anderen je ontwerp zien. Handig toch.

Sluit ontwerpen op elkaar aan

Gebruik je een eigen ontwerp voor je smartphone hoesje én voor de powerbank? Laat ze dan qua uiterlijk en sfeer op elkaar aansluiten. Zo maak je er één geheel van, zelfs als je verschillende foto’s gebruikt. Gebruik je het logo van je bedrijf op beide? Plaats het dan staand op je mobiele telefoonhoesje en liggend op de powerbank. Ga je voor foto’s? Kies dan twee foto’s die bij elkaar horen. Bijvoorbeeld van dat mooie uitzicht op vakantie. De een met de bergen, de ander van het bergmeer. Kijk naar overeenkomsten in kleuren en onderwerp. Heb je op je mobiele telefoonhoesje een pandabeer staan, zet dan een zebra op de powerbank, beide zijn zwart/wit. Of kies voor een twee dieren met strepen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bescherming van je telefoon

Smartphonehoesjes zijn er in eerste instantie om je telefoon te beschermen tegen vallen, stoten, vuil, stof en krassen. Het maakt hierbij niet uit of je een hardcase of een softcase kiest. Misschien wil je liever een hoesje waar je meteen pasjes in kwijt kan – en een pasfoto van je kind of lief. Welk hoesje je ook kiest, ze bieden altijd voldoende bescherming. Natuurlijk raden we aan om altijd voorzichtig met je mobiel om te gaan. Het is immers het kleinood waarmee je alles regelt in je leven.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: