Realistisch online datingprofiel maken? Zo doe je dat!

Online daten had een aantal jaren geleden nog een vrij hoog ‘schaamte-gehalte’, maar gelukkig is dit inmiddels wel verdwenen. Online daten is voor iedereen, van jong tot oud en van jarenlange single tot een nieuwkomer op de datingmarkt. Het taboe is er inmiddels echt wel vanaf, en het aantal gelukkige gezinnen door een online match loopt wereldwijd inmiddels in de miljoenen. Maar er zijn wel een aantal zaken van aandacht, wanneer jij je gaat begeven in de wereld van online dating. Zo is het creëren van een realistisch online plaatje hier een voorbeeld van. Wanneer je jezelf namelijk anders presenteert zul je zien dat je veel matches online hebt, maar deze als snel afnemen wanneer de real life ontmoeting gaat plaatsvinden. Daarom; Hier de tips om je online dating zo succesvol mogelijk te maken. 

Een goed werkende telefoon

Om te beginnen met online daten heb je uiteraard een goede telefoon nodig. Eén die supersnel gaat, en waarbij je de laatste apps kunt updaten. Voor je het weet gaat die leuke match immers aan je neus voorbij! Nu zijn er tegenwoordig natuurlijk veel verschillende smartphones op de markt, maar als je echt het nieuwste neusje van de zalm wilt, kijk dan eens naar de iPhone 15 Pro. Met de extra sterke batterij, de snelle processor en het goede besturingssysteem weet je zeker dat je nog vele jaren vooruit kan, en dat je nog heel lang online kan daten. Al hoop je natuurlijk dat het bij de eerste date al raak is!

Goede foto’s

Om een online profiel te maken kun je allerlei leuke en pakkende teksten neerzetten, maar stap één zijn toch wel de foto’s. Het is zeer verleidelijk om jezelf te voorzien van een filtertje en andere fotoshop kunstjes, maar dit gaat op de lange termijn niet werken. Wat wel werkt? Realistische foto’s, maar uiteraard wel gemaakt met een hele goede camera. Alleen daarom is een investering in de iPhone 15 Proal een goed idee wanneer je gaat online daten. Hier zit namelijk een camera op die zijn weerga niet kent. Van een 3d lens tot een perfecte selfiecamera, maar ook een telelens die toch echt van een andere kwaliteit is dan alle voorgaande edities. Naast de foto’s is een iPhone 15 Pro aanschaffen wanneer je gaat daten echt een cadeautje aan jezelf. Plan eerst een FaceTime gesprek om te kijken of er een match is, dit is natuurlijk wel alleen een goed middel wanneer de telefoon dit goed faciliteert. Maak wel foto’s en filmpjes zonder filter, maar wel van de allerbeste kwaliteit. Daarmee laat jij de beste versie van jezelf zien, en wordt dat daten nog net iets leuker. 

De tekst 

Iedereen houdt van lekker eten, leuke dingen doen, en reizen tegenwoordig. Om er echt uit te springen is het goed je te onderscheiden. Zet hier dan ook eens écht neer wat je leuk vindt en waar je warm van wordt. Ben jij dol op schaatsen, punniken of heb je gewoonweg geen hobby’s? Zet het er neer! Bij online daten is het zeer belangrijk dat je opschrijft wie jij bent, en niet de persoon waarvan je denkt dat de matches wíllen dat je bent. Dit kan op de korte termijn namelijk wel even een leuke match opleveren, maar op de lange termijn gaat dat zeker niet werken. 

Kortom, maak online daten leuk maar ook realistisch. Schaf hiervoor de juiste middelen aan en ga er serieus mee aan de slag. Maak zowel goede foto’s als een goede tekst en laat de beste versie van jezelf zien zonder een onrealistisch beeld neer te zetten. Hoe eerlijker jij bent, hoe sneller je een match vindt die écht bij je past.  

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: