Instagram Face Filters | Wat is het en hoe werkt het?

Instagram Face Filters - Wat is Instagram Face Filters - Hoe werkt Instagram Face Filters

Met een van de nieuwste ontwikkelingen van Instagram gaat het medium bedrijf Snapchat achterna. Sinds kort is het namelijk mogelijk om verschillende soorten Instagram Face Filters toe te passen in foto’s en video’s die je in je Instastory deelt. Snapchat kent deze functie reeds twee jaar.

Wat is Instagram Face Filters?

Instagram Face Filters is simpel gezegd de mogelijkheid om een filter over je gezicht te doen wanneer je een foto of video maakt. Dit kunnen Instagram filters zijn met dierenoortjes, kroontjes en meer om een grappige foto tot stand te brengen. Snapchat is door deze functie juist populair geworden dus het is niet geheel vreemd dat Instagram deze functie heeft afgekeken van Snapchat.

Hoe werkt Instagram Face Filters?

Instagram Face Filters werkt hetzelfde als Snapchat: zorg ervoor dat je eigen gezicht of het gezicht van iemand anders duidelijk in beeld is. Klik vervolgens op het scherm op je gezicht totdat een menu zichtbaar is waar je uit verschillende insta filters kunt kiezen. Hier zitten vaak dierenfilters tussen, maar ook bloemenkransen, brillen, hoeden, baarden en meer.

Video Instagram Face Filters; hoe werkt het?

Andere nieuwe Instagram Filters naast Instagram Face Filters

Met de nieuwste update op Instagram Filters zijn er tevens andere functies te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld met de Rewind-functie een teruggespoelde video opnemen, een functie die ook afgekeken is van Snapchat. Daarnaast kun je diverse hashtagsstickers toevoegen, kun je tekenen op het beeld van je Instastory en kun je berichten privé sturen aan vrienden.

”Instagram heeft afgelopen jaar toegegeven dat ze de functie voor Instastory geïnspireerd hebben op Snapchat. Het bizarre is dat veel mensen zijn overgestapt naar Instagram om een story te maken, waardoor de aandelen van Snapchat bijna met een kwart gedaald zijn.”

Instagram functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Instagram functies, bekijk dan ook onze andere Instagram artikelen. Wil je leren hoe je Instagram op een veilige manier kan gebruiken, volg dan onze praktische instructies in het artikel “Privacy instellingen Instagram”.

Meer artikelen over Instagram

Instagram; vragenstickers stories
Instagram; poll maken
Instagram; live stories
Instagram; archiveren

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Meer over dit onderwerp

Video editing software     Design software     3D design software

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: