Wat is Snapchat World Lenses?

Snapchat World Lenses - Wat is Snapchat World Lenses 2

Met de komst van zogeheten (live-)stories op verschillende media zoals Instagram en Facebook moet Snapchat zich continu blijven ontwikkelen om origineel te blijven. Dat hebben de mensen achter het medium maar al te goed door. Daarom kwam het bedrijf in april dit jaar met een indrukwekkende ontwikkeling: het toepassen van Snapchat Word Lenses.

Snapchat World Lenses: objecten projecteren

Gebruikers van Snapchat kunnen met zogeheten world lenses digitale objecten zoals wolken of bloemetjes in de echte wereld op het scherm van hun smartphone plaatsen. Dit gebeurt aan de hand van de camera op de achterkant van de telefoon. Je kunt het object zelf veranderen van vorm en grootte. Is het object eenmaal geplaatst, dan blijft het daar staan op het scherm alsof het er echt is.

Video Snapchat World Lenses

Ook Facebook blijft ontwikkelen

Het is niet gek dat Snapchat met World Lenses komt: steeds meer media hebben de functies van Snapchat overgenomen voor eigen gebruik. Zo kun je via fotoapplicatie Instagram live verhalen delen aan de hand van foto’s en video’s met filters en heeft ook Facebook een dergelijke functie. Om mensen niet te laten overstappen is het voor Snapchat dus wel hard nodig om functies zoals deze te ontwikkelen.

Privacy instellingen Snapchat

Ben je een actieve Snapchat gebruiker? Dan ben je misschien ook nieuwsgierig hoe je de Snapchat app op een veilige manier kan gebruiken. Meer hierover lees je in het artikel “Snapchat app privacy instellingen uitgelegd”.

Privacy instellingen social media & applicaties

Gebruik je ook Instagram, FacebookGoogle, Whatsapp of Windows 10? Wil je ook daar meer controle over jouw privégegevens? Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: