Beste cryptomunten 2021

Dagelijks interessante cryptocurrencies ontdekken die nog flink kunnen stijgen? Wordt dan hier lid van het Telegram kanaal en join 500+ anderen.

Cryptocurrency’s zijn al enkele jaren op de markt en hebben ongetwijfeld bewezen een van de meest winstgevende investeringsmogelijkheden te zijn, waarbij ze de winsten van conventionele voorraden en grondstoffen verslaan.

Als u nadenkt over waar u in 2021 moet investeren, kunnen munten uw beste en meest winstgevende optie zijn. Inderdaad, de markt heeft meer dan 500 verschillende soorten cryptocurrency, en het zou overweldigend kunnen zijn voor beginners om hun mening te vormen. Het is dus voor velen lastig om te bepalen wat de beste crypto parels zijn om te kopen in 2021.

Bitcoin is een van de meer besproken keuzes. Maar zeker niet de enige goede. Volgens de recente XRP-prijsvoorspelling wordt de cryptocurrency steeds populairder onder beleggers, waarbij nieuwe posities worden ingenomen en uitstekende resultaten worden geboekt. Andere opties zijn Zilliqa, Vechain, Ethereum, Elrond en Litecoin. Wilt u meer weten? Gelukkig hebben we een aantal tips voor u opgesteld. Bekijk deze top 5 cryptomunten om volgend jaar in te investeren, en start uw 2021 op de juiste voet.

Meer informatieVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesAanbieder
Bekijk Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Bekijk Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=
Binance

Bekijk Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Bekijk Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

 /></a><br />
<p class=Litebit

Bekijk Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

 /></a><br />
<p class=
kraken

in welke crypto investeren in 2021

1.      Zilliqa zilliqa

ZIL is, net als de rest van de markt, gebonden aan de heup van de bitcoin’s prijsactie. Als bitcoin aan een andere stierenrennen begint, kan ZIL daar ook op hopen. Bitcoin heeft meestal een afkoelingsfase na zijn mega stierenrennen en dat is wanneer de altcoins het overnemen en een velddag met de stieren hebben, vaak een verdubbeling of verdrievoudiging van hun prijs binnen enkele dagen.

Met het uitbreken van de pandemie werd de wereld een paar maanden lang in een winterslaap gestuurd en dat weerspiegelde zich negatief in de cryptokringen, waardoor de bitcoin bergafwaarts werd gestuurd, terwijl we zelfs 40% van de dagelijkse verliezen zagen. De situatie stabiliseerde zich echter snel en de bitcoin nam de crypto-markt weer op, terwijl de vaandeldrager de crypto’s weer naar boven haalde. We zitten sinds de zomer in een grote bullrun en als we naar de analytici van de sociale media en de journalistieke bureaus luisteren, zijn we ver weg van het lokale hoogtepunt. Zilliqa staat bekend als een zeer veelbelovende crypto en staat daarom ook bovenaan in onze lijst. Lees hier meer over de Zilliqa koers verwachting

Zilliqa kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

2.  Vechain VeChain

Supply chain management is een niche van de blokketentechnologie voor VeChain (VET). Het doel is om met behulp van gedecentraliseerd beheer en het internet van de dingen (IoT) een ecosysteem te creëren dat toezicht houdt op de verschillende supply chains.

Het idee achter VeChain is om de efficiëntie en transparantie van de verzendprocedures te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen en de individuele gebruikers meer controle te geven.

VeChain brengt echte innovatie in een industrie die door de jaren heen redelijk stabiel is gebleven. Bedrijven die de transparantie, controle en efficiëntie willen verhogen, zijn op zoek naar de introductie van blokketentechnologie in hun bedrijf.

Zo kondigde VeChain onlangs een partnerschap aan met KnowSeaFood – een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de gastronomie van zeevruchten, een industrie met een waarde van 100 miljard dollar.

Boeren zullen rechtstreeks kunnen communiceren met consumenten, die de exacte herkomst van de zeevruchten die ze kopen kunnen achterhalen.

De prijs van het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding, van het lage niveau in maart tot het ATH in augustus met 0,023 dollar, is indrukwekkend. De cryptocurrency zag een winst van 1,478%, gevolgd door een correctie van ongeveer 63%. Het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding maken het grootste deel van de verliezen al goed en zorgen voor een stevig draagvlak voordat er een verdere opwaartse beweging plaatsvindt.

Benjamin Cowen wijst erop dat een investering in beroepsonderwijs en -opleiding van maart tot december 2020 een recordbrekende ROI heeft opgeleverd die alleen maar plaats heeft gemaakt voor de LINK-munt.

Als een dergelijke prijsdynamiek wordt gehandhaafd, is de kans groot dat het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding in 2021 hun ATH zullen breken en opnieuw een parabolische stijging zullen ervaren. Lees hier meer over de Vechain koers verwachting.

Vechain kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

3. Ethereum (ETH) ethereum

Ethereum is na Bitcoin de populairste crypto-munt, met een ongelooflijk sterke marktkapitalisatie. In de afgelopen maanden is de prijs ervan omhooggeschoten, het kost nu 579 dollar per 28/11/2020. Het succes van de Ethereum 2.0 upgrade samen met het decentrale financieringssysteem kan een van de grootste redenen zijn voor zo’n verhoging.

Voordelen van ETH zijn – het is de op één na meest liquide cryptocurrency ter wereld, ondersteunt slimme contracten en maakt decentrale mobiele applicaties, dApps, mogelijk. Lees hier meer over de Ethereum koers verwachting.

Ethereum kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

4. Elrond elrond

De recente run van Elrond is niet alleen gebaseerd op de techniek, want de zelfbenoemde blokketen op internet werd op eToroX vermeld als de negende cryptocurrency. Alleen grote kapmunten zijn op deze beurs genoteerd, maar Elrond is de eerste uitzondering geworden.

Elrond begon oorspronkelijk als een eerste ruilaanbod van het Binance Launchpad, dat in juli 2019 plaatsvond. Sindsdien heeft het project enkele belangrijke veranderingen ondergaan. Een van die veranderingen was de mainnet-swap, aangezien de ERD-token in de zomer EGLD werd. Deze swap vond plaats tijdens de lancering van het mainnet.

Daarnaast zal naar verwachting volgend jaar een nieuwe decentrale financieringsapplicatie worden gelanceerd die gebruik maakt van de Elrond blokketen. De app heet Maiar, een niet-klantgerichte digitale portemonnee en een wereldwijde betaalapplicatie voor het uitwisselen en opslaan van geld. Lees hier meer over de Elrond koers verwachting.

Elrond kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

5. Litecoin (LTC) Litecoin

Litecoin wordt het zilver van de cryptocurrency genoemd, het is een gevestigd platform met een groot aantal volgelingen. De prijs van Litecoin is nu 68 dollar, vanaf 28/11/2020. Een interessante optie om te overwegen, gezien de geweldige resultaten die het dit jaar heeft laten zien. In oktober 2020 was deze munt een van de grootste cryptokringen. Al in november van datzelfde jaar had hij zijn positie verbeterd en werd hij de achtste grootste. Nogal een indrukwekkend resultaat voor zo’n korte tijd.

Onder de voordelen van Litecoin – het heeft een veel hogere blokbeloning in vergelijking met andere concurrenten en is ongelooflijk snel. De gemiddelde tijd om een blok te ontginnen is slechts 2 minuten.

Investeren in een van deze cryptocurrency’s in 2021 is een idee dat de moeite van het overwegen waard is, de prognose is veelbelovend voor hen allemaal in verschillende mate, en de investering is eenvoudig als nooit tevoren. Lees hier meer over de Litecoin koers verwachting

Litecoin kopen? De coin is te verkrijgen op onder andere Binance, Bitvavo en Litebit

Welke Cryptocurrency gaat stijgen in 2021?

Alle bovenstaande crypto-projecten hebben geprofiteerd van de heropleving van de mainstream belangstelling voor bitcoin en de nieuwe belangstelling voor het ecosysteem van het Ethereum. Ethereum kan het verhaal zijn dat we moeten volgen in plaats van bitcoin. Getalenteerde ontwikkelaars migreren naar de symbolische structuur ervan, bouwen nieuwe use-cases uit en creëren meer mogelijkheden voor de markt.

Aangezien Ethereum zich scheidt van bitcoin, is het goed om een gevarieerde portefeuille van projecten in beide ecosystemen te hebben. Buiten de hierboven genoemde altcoins zijn er nog enkele projecten die een buzz hebben:

Cardano. Cardano is een concurrent van Ethereum met een ervaren kernontwikkelingsteam dat wellicht verbeteringen heeft ten opzichte van het protocol van Ethereum.

Kyber. Kyber zorgt idealiter voor liquiditeit en verlaagt de operationele kosten in decentrale netwerken.

Digibyte. De maker van de Digibyte heeft zich er zelfs van teruggetrokken, waardoor het een volledig open source project is geworden. Dit kan een voordeel zijn in een wereld van gecentraliseerde projecten die zich voordoen als gedecentraliseerde protocollen. Litecoin en Ripple, topmunten, hebben aan populariteit ingeboet toen men ontdekte dat ze behoorlijk gecentraliseerd waren en zelfs waren gebouwd om te integreren in de oude bankstructuur.

Meer informatieVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesAanbieder
Bekijk Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Bekijk Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=
Binance

Bekijk Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Bekijk Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

 /></a><br />
<p class=Litebit

Bekijk Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

 /></a><br />
<p class=
kraken

Beste altcoins 2021

Bitcoin kan zeker uw kennismaking met de crypto-industrie zijn, net zoals het kopen van een aandeel van Apple een eenvoudige kennismaking met de effectenmarkt is. Er zit echter nog zoveel meer onder de oppervlakte. Dit zou het jaar kunnen zijn dat veel van de beste altcoins  in prime time raken. Als mensen de beste altcoins beginnen te begrijpen door middel van hun real-world use cases, kun je er zeker van zijn dat de implementatie ervan zal stijgen met de prijs van hun valuta en penningen.

[thrive_leads id='9039']

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media voor de laatste tips