Instagram Geostickers | Wat is het en hoe werkt het?

Instagram Geostickers - Wat is Instagram Geostickers - Hoe werkt Instagram Geostickers

De ontwikkelaars van Instagram zitten niet stil: om concurrentie tegen te gaan zijn er bijna om de maand nieuwe ontwikkelingen te zien in de applicatie. Deze keer heeft Instagram zogeheten Instagram Geostickers toegevoegd aan de functie Instastory. Met deze Instagram Geostickers kun je nog creatiever communiceren met je vrienden en volgers.

Wat zijn Instagram Geostickers?

Instagram Geostickers zijn locatiestickers die tot nu toe alleen nog maar toe te passen zijn in de steden Chicago, Madrid, Tokyo of Londen. Wanneer je Snapchat gebruikt (hebt) weet je wat voor soort stickers dit zijn: je kunt aan de hand van ontworpen locatiestickers laten zien waar je bent. Deze stickers kun je als locatie toevoegen aan je foto. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen door lokale artiesten waarvan je de naam ziet wanneer je op de sticker klikt.

Hoe werken Instagram Geostickers?

Wanneer je een Instastory hebt gemaakt kun je op het beeld naar rechts swipen. Daar komt een menu tevoorschijn met emoticons, de tijd, het aantal graden, Geostickers en meer. Wanneer je op de Instagram Geosticker klikt komt de sticker tevoorschijn op je foto of video. Je kunt de sticker vervolgens plaatsen waar jij dat wilt, je volgers kunnen op de Geosticker klikken om te zien waar de locatie zich precies bevindt.

Instagram functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Instagram functies, bekijk dan ook onze andere Instagram artikelen. Wil je leren hoe je Instagram op een veilige manier kan gebruiken, volg dan onze praktische instructies in het artikel “Privacy instellingen Instagram”.

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.