Snapchat Paperclip | Wat is het en hoe werkt het?

Snapchat Paperclip - Wat is Snapchat Paperclip

Snapchat blijft bezig met nieuwe updates en ontwikkelingen. Dat moet ook wel gezien concurrent Facebook diverse functies van Snapchat heeft overgenomen voor de sociale media app Instagram en Facebook. Om ervoor te zorgen dat gebruikers niet allemaal overstappen naar de diensten van Facebook heeft Snapchat enkele nieuwe functies ontwikkeld: zo vind je tegenwoordig een paperclip op je scherm nadat je beeld hebt vastgelegd.

Wat is Snapchat Paperclip?

Deze functie wordt ook wel de Snapchat Paperclip genoemd. De Snapchat Paperclip is een optie waarmee je als gebruiker weblinks kunt toevoegen aan je verhaal. Heb je bijvoorbeeld een eigen website of wil je je volgers meer laten lezen over een bepaald onderwerp? Dan voeg je handmatig een link naar een webadres naar keuze toe om de volger door te leiden naar een internetpagina.

Hoe werkt Snapchat Paperclip?

Het gebruik van de Snapchat Paperclip is eenvoudig. Wanneer je een foto of een video hebt gemaakt kun je rechtsboven in het scherm klikken op de paperclip. Je vult vervolgens een webadres in en de link wordt toegevoegd aan je verhaal. Volgers kunnen vervolgens bij dit deel van je verhaal naar boven swipen waarna ze naar de website worden doorgestuurd.

Video Snapchat Paperclip

Aantal andere functies naast Snapchat Paperclip

De Snapchat Paperclip is niet de enige nieuwe functie waarmee Snapchat wil imponeren. Je kunt met de nieuwste update tevens met behulp van een stemvervormer (Snapchat Voicefilters) je stem laten vervormen zonder dat je daarbij een speciaal filter of een aparte lens voor nodig hebt. Ook kun je de achtergrond van je foto veranderen met de functie Snapchat Backdrops.

Snapchat functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Snapchat functies, bekijk dan ook onze andere Snapchat artikelen:

Snapchat; privacy instellingen
Snapchat; multi snap functie
Snapchat; snap kaart

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: