Snapchat Voicefilters | Wat is het en hoe werkt het?

Snapchat Voicefilters - Wat is Snapchat Voicefilters

Hoewel Facebook heeft toegegeven dat ze ‘functies hebben overgenomen’ van gigant Snapchat, zal laatstgenoemde er nog steeds alles aan blijven doen om te vernieuwen. De afgelopen maanden heeft Snapchat voor een aantal interessante ontwikkelingen voor de applicatie gezorgd. Afgelopen maand zorgden ze voor een ontwikkeling op het gebied van je stem: Snapchat Voicefilters.

Wat is Snapchat Voicefilters?

Snapchat Voicefilters is zoals de naam het al zegt een filter voor je stem. Met Snapchat Voicefilters kun je dus een extra dimensie toevoegen aan je verhaal. Waar je normaal gesproken alleen filters gebruikt voor het beeld, kun je met een druk op de knop je eigen stem veranderen. Hiervoor hoef je dus niet meer, zoals eerder, een speciale lens of een speciaal filter te gebruiken.

Hoe werkt Snapchat Voicefilters?

Neem je story zoals gewoonlijk op. Bij een video op Snapchat kun je je stem aanpassen. Zodra je een filmpje hebt gemaakt kun je linksonder op de speaker klikken. Daar kun je kiezen uit een aantal verschillende soorten stemmen. Kies bijvoorbeeld voor een schattige stem van een kat of ga voor de industriële robotstem.

Video Snapchat Voice filters

Nieuwe ontwikkelingen

Door de grote concurrentie blijft Snapchat zich dus ontwikkelen. Eerder dit jaar kwam het bedrijf al met een speciale bril voor Snapchat waarmee je kunt opnemen, de Snapchat Spectacles en sinds afgelopen week kun je links toevoegen aan je verhaal waarbij je volgers direct kunnen worden doorgestuurd naar een website naar keuze (Snapchat Paperclip). En met de functie Snapchat Backdrops kan je de achtergrond van je foto veranderen. Wat zal de volgende ontwikkeling van het bedrijf zijn?

Snapchat functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Snapchat functies, bekijk dan ook onze andere Snapchat artikelen:

Snapchat; privacy instellingen
Snapchat; multi snap functie
Snapchat; snap kaart
Snapchat; voicefilters

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: