Facebook Digitale Assistent M | Wat is het en hoe werkt het?

Digitale Assistent M - Facebook Messenger

In de Verenigde Staten kunnen mensen er al gebruik van maken: sinds april is de Digitale Assistent van Facebook genaamd M. in te zetten als hulpdienst op het medium. Deze Digitale Assistent moet Facebook voor gebruikers gemakkelijker maken. M. kan in chats via Facebook Messenger bijvoorbeeld verschillende suggesties doen wanneer er over bepaalde onderwerpen wordt gepraat. Denk aan Siri van Apple maar dan nog iets specifieker. Een interessante stap in de ontwikkeling van het populaire medium.

Hoe werkt Digitale Assistent M.?

Digitale Assistent M. helpt de gebruiker bij kleine en grotere dingen op Facebook Messenger. Wanneer je iemand begroet of wanneer je afscheid neemt van iemand vraagt de Assistent bijvoorbeeld of je een leuk GIFje of plaatje mee wilt sturen. Wanneer je iemand in een chat geld moet overmaken, zal M. een methode voor betalen voorstellen. Ook kan de Digitale Assistent locaties delen van personen. De Assistent kijkt dus naar de inhoud van de desbetreffende chat en zal zich daar op aanpassen en op basis daarvan suggesties doen.

Video Facebook Digitale Assistent M.

Hoe zet je Digitale Assistent M. uit?

De Digitale Assistent van Facebook Messenger staat standaard aan. Sterker nog: des te meer je de hulp inschakelt van de Assistent, des te meer de hulp in staat is om zichzelf te ontwikkelen. Heb je geen interesse in de hulp van M.? Dan kun je de Digitale Assistent uitschakelen bij de instellingen van Facebook Messenger. Het is nog niet bekend of en wanneer M. in Nederland te gebruiken is.

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Andere Facebook artikelen

Facebook; privacy instellingen
Facebook; foto’s privacy instellingen
Facebook; foto verwijderen
Facebook; vind-ik-leukknop
Facebook; reactieknoppen
Facebook; alternatieven
Facebook; nieuwsoverzicht voorkeuren
Facebook; tag verwijderen uitschakelen
Facebook; berichten verwijderen

Meer over dit onderwerp

Beste AI software      Beste grammar checker

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: