Snapchat Spectacles kopen | De zonnebril van Snapchat

Snapchat spectacles kopen - Snapchat zonnebril kopen

Afgelopen jaar kwam Snapchat met het nieuws dat ze een nieuwe gadget op de markt gingen brengen: de Snapchat Spectacles. De Snapchat Spectacles zou het gebruik van de applicatie Snapchat nog gemakkelijker en sneller moeten maken, zodat gebruikers nog eenvoudiger aan de slag kunnen om beeld met hun vrienden te delen.

Wat is Snapchat Spectacles?

Snapchat Spectacles is een ingebouwde zonnebril met een kleine camera waarmee gebruikers kunnen filmen. Als gebruiker kun je video’s van slechts 10 seconden opnemen die net lang genoeg zijn voor je story op de applicatie Snapchat. Je kunt maximaal 3 video’s achter elkaar opnemen voor één story. De opname kun je vervolgens synchroniseren met je applicatie waar je het kunt delen met je vrienden en volgers. Het bijzondere aan deze bril en de opnames is dat je echt meekijkt met de gebruiker: de camera’s zitten op ooghoogte en maken ronde video’s.

Video Snapchat Spetacles

https://www.youtube.com/watch?v=XqkOFLBSJR8

Snapchat Spectacles kopen

Sinds februari was de Snapchat Spectacles reeds te koop in de Verenigde Staten, hoewel er nog niet veel exemplaren op de markt te vinden waren. Vrijwel direct stonden er dan ook een aantal op eBay voor extreem hoge prijzen. Toch hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor de Snapchat Spectacles: vanaf begin juni zijn de brillen ook in Europa te koop. In Nederland kost een dergelijke bril 150 euro: je kunt ze aanschaffen via de website van Snap. Houd er rekening mee dat er 10 euro bij het bedrag wordt opgeteld voor verzenden. De Snapchat Spectacles worden in drie kleuren verkocht: turquoise, koraalrood en zwart.

Uitgebreide informatie Snapchat Spectacles

Meer informatie over de Snapchat Spectacles lees je in het artikel “Snapchat Zonnebril; vette gadget & privacy!”.

Snapchat functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Snapchat functies, bekijk dan ook onze andere Snapchat artikelen:

Snapchat; privacy instellingen
Snapchat; backdrops
Snapchat; multi snap functie
Snapchat; snap kaart
Snapchat; voicefilters

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: