Instagram Stories delen op Facebook

Instagram Stories delen

Sinds Instagram de Stories-functie in 2016 kopieerde van Snapchat is het een groot succes. Het leuke is, dat je nu ook je Stories kunt doorplaatsen op je tijdlijn op Facebook. In september testte Facebook de optie uit in Portugal en daarna heeft het bedrijf de functie verder uitgerold onder haar gebruikers.

Plaats je Stories direct op twee platforms

Met Instagram Stories plaats je actuele foto’s en filmpjes. Deze verdwijnen automatisch na 24 uur. Dankzij de nieuwe optie kun je jouw verhalen in één keer plaatsen op zowel Instagram als Facebook: veel gemakkelijker dus én met meer bereik!

Facebook zelf beschikt ook over een Stories-functie, maar deze is minder populair dan die van Instagram. Het bedrijf hoopt dat, door de Instagram Stories-functie uit te rollen op Facebook, hun eigen verhalenoptie ook meer gebruikt gaat worden. Omgekeerd is het (nog) niet mogelijk: je kunt geen verhalen van je Facebookaccount delen op Instagram.

Instagram functies en instellingen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Instagram functies, bekijk dan ook onze andere Instagram artikelen. Wil je leren hoe je Instagram op een veilige manier kan gebruiken, volg dan onze praktische instructies in het artikel “Privacy instellingen Instagram”.

Meer social media instellingen…

Wil je meer tips over social media gebruik? Bekijk dan ook onze praktische tips in de categorieën “Social media management” en “Privacy instellingen social media”.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Investeer nu in crypto als Ethereum, Bitcoin en vele andere op de grootste crypto exchange van Nederland

Automatisch geld verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: